sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Vappu 2024

Ma 3,6km töihin, 6km kävellen kotiin (11,2km/h) +hieronta
Ti 3,5km pyöräillen töihun, 6km töistä kotiin
Ke 28km pyörälenkki (avg 120 ka 22,4km/h)
To 41km pyörälenkki (avg 129 ka 26,1km/h)
Pe LEPO
La 74km "Toivakka-lenkki" (avg 131 ka 25,5km/h 121 keskiwatit)
Su 2km kävellen salille +sali +6km kävelyä
__________
yht. 17km kävelyä +153km pyöräilyä

Vappu 2024 on vietetty. Tänä vuonna se sattui mukavasti keskelle viikkoa antaen vapaapäivän. Oma "vappusatanen" oli tiistaina huomata polven taipuvan riittävästi pyörän kampien pyörittämiseen. Vielä maanantaina olin kävellyt sauvojen kanssa töihin ja töiden jälkeen kävellyt keväistä Tourujoen vartta kotiin. Kevät oli ollut kauniin keväinen ja Tourujoen reunojen kiertäminen oli ihan mukava elämys. 

Keskiviikolle uskalsin sopia pyörälenkin Kristian Isaksonin kanssa. Jalat toimivat lukkopolkimissa vanhaan tapaan eikä polveen tullut särkyä missään vaiheessa lenkkiä. Lenkki oli sopivan lyhyt ja kevytvauhtinen. Heti lenkin jälkeen ohjelmanumero kaksi oli seuraavaksi ohjelmassa. Kaveri Jaakko Nieminen haki Mustangillaan minut pihasta ja ajoimme Keskisuomalaisen pihalle, mistä lähti perinteinen vappucruising. Autoja paikalla oli lähemmäs tuhat ja katsottavaa riitti. Kolonna lähti liikkeelle klo 15 ja ihmisiä oli paljon reitin varrella katsomassa autoja. 

Torstaina oli jälleen työpäivä ja kävin polkemassa toisen lenkin. Istumalihaksiin ja jalkoihin tuntui heti. Edellisestä pyöräilystä kun oli yli kuukausi aikaa. Perjantaina pidin lepopäivän ja tein studiovideon Höyryn hölkästä. Olin katsonut säätiedotusta, jonka mukaan keli on lauantaina vielä hyvä, mutta sen jälkeen viilenee. 

Lähdin aamupäivällä pyöräilemään tuttua Toivakka lenkkiä ja kuvailin videota. Jaloissa tuntui kuluneen viikon muutamat pyöräilyt, mutta uskoin jaksavani polkea lähemmäs kolme tuntia. Sykkeet olivat noin 10 pykälää normaalia korkeammalla. Lenkin jälkeen katsoin wattienkin jääneen melko alhaiseksi ja että vasen jalka tekee oikeaa tehokkaammin töitä. Sunnuntaina oli palauttelupäivä ja kävin salilla liikkeitä tekemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutoksia

Ma töiden jälkeen  50min vesijuoksua +10min uintia  Ti ilta  5,5km kävely (11,40km/h) Ke ilta 48km pyöräily (avg 118 23,3km/h) To 2km ver...