sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Kesä tuli!

Ma 3,6km töihin, 6km töistä kotiin +hieronta
Ti 50km pyöräily (avg 131 ka 26,4km/)
Ke LEPO (toimitsijana kisoissa)
To 48km pyöräilyä (avg 126 ka 25,2km/h)
Pe 35min sali +20min sisäsoutu
La 74km pyöräilyä (avg 132 ka 28,7km/h)
Su ip 7km kävelyä (ka 10,26min/km)
_____
yht. 173km pyöräilyä +17km kävelyä

Kesä tärähti Suomeen alkuviikosta. Helleraja +25c taisi rikkoontua tiistaina. Maanantaina oli odotettu hieronta työpäivän jälkeen. Pientä ulkoilua harrastin kävelemällä töihin ja kotiin. Lihaksissa ei yllättäen ollut pahoja jumeja, mutta vielä polven alue ei ole valmis juoksuun. Pientä tunnottomuutta on leikkaushaavan ympärillä ja pientä turvotustakin aina välillä. Etureittä olen yrittänyt venyttää sen, mitä jalka antaa. 

Tiistaina pyöräilin työpäivän jälkeen ihan mukavan lenkin. Keskiviikkona olin toimitsijana Harjulla ja nostelin korkeushypyn rimaa. Jäin seuraaamaan klo 21 alkanutta miesten 3000m kilpailua ja kuvailin videon. Se selkeästi kiinnosti youtube kanavan seuraajia ja keräsi nopeasti yli 500 katsojaa. 

Torstaina oli hieman kevyempi lenkki. Tiedossa oli lauantaille porukkalenkki Matin ja Teron kanssa. Siksi perjantaina en pyöräillyt vaan kävin salilla tekemässä voimailuliikkeitä. Kokeilin etureisien voimaeroja ja vasen jaksoi nostaa 38kg oikean jäädessä 18kg. Silmämääräisestin näkee, että etureisi ei jännity yhtä hyvin kuin vasen. 

Lauantaina pyöräilimme tutun Toivakka lenkin ja pidimme kahvitauon Lievestuoreen Shellillä. Terolla meni takarengas jo alkumatkasta. Aloin silloin kuvailla videota, mistä tuli mielestäni ihan hyvä. Lievestuoreelta lähtiessä näimme kolariauton ja lehdestä jälkikäteen selvisi auton törmänneen hirveen ja auton takaa tullut moottoripyöräilijä osui myös hirveen. Ilmeisesti mitään pahempaa ei käynyt muuta kuin hirvelle. 

Sunnuntaina väsytti jonkin verran ja pidin palautuspäivän. Kävin ainoastaan kevyellä kävelylenkillä. Yllätys oli melko hyvä kävelyvauhti. Kokeilin jopa muutaman juoksuaskeleen ottamista ylämäkeen. Se onnistui ja lisään juoksentelua jatkossa ohjelmaan jos vain mahdollista. 

Lauantain pyöräilylenkin jälkeen innostuin vielä lähtemään Tikkakoskelle katsomaan Duatlonin SM-kilpailuita. Itse osallistuin 2020 niihin ja hyvät muistot tapahtumasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keurusselän syyshölkkä 2024

Ma 4km juosten töihin,  10km töistö kotiin (avg 150? ka 5.28min/km) +5x100m rullaukset + kuntopiiri Ti 3km +koord + 6xHarjun kierros  (vii...