sunnuntai 12. toukokuuta 2024

Muutoksia

Ma töiden jälkeen 50min vesijuoksua +10min uintia 
Ti ilta 5,5km kävely (11,40km/h)
Ke ilta 48km pyöräily (avg 118 23,3km/h)
To 2km verr. 30min Lewell sali +2km 
Pe 3,5km kävellen töihin, 6km kävellen töistä kotiin
La LEPO
Su ap 6km kävely  ->Jyväskylään
___________
yht. 48km pyöräilyä +26km kävelyä

Kulunut viikko oli harjoituksellisesti aika heikko. Keli viileni alkuviikosta ja sain maanantaina raahattua itseni uimahallille vesijouksua tekemään. Veden paine teki hyvä polven turvotukselle ja jalka tapui paremmin. Tiistaina ei tahtonut saada mitään aikaiseksi ja kävinkin vain kevyellä kävelylenkillä.

Keskiviikkona töiden jälkeen aurinko paisteli kauniisti ja lähdin pyöräilemään +6 asteiseen keliin vaatetta reilummin päälle laittamalla. Vauhti oli maltillista, mutta nautin pyöräilystä. Torstaina oli vapaapäivä töistä ja lähdin aamupäivästä käymään kuntosalilla. Iltasella olisi ollut aikaa vaikka toiselle treenille, mutta en saanut itseäni liikkeelle. 

Perjantaina kävelin aamulla töihin ja työpäivän jälkeen Tourujoen reunoja pitkin takaisin kotiin. Klo 17 starttasi Suzuki siskon kanssa Parkanoon, missä sijaitsee nuoruuden kotini. Nyt oli aika tyhjentää se ja jo viime kesänä toin Jyväskylään vanhoja tavaroitani. Veimme kierrätyskeskukseen vanhoja kaappeja autotallista ja muutenkin pois heitettävää oli aika paljon. Oli melko raskasta ajatella, että Parkanon tuttuja juoksureittejä ei enää tule jatkossa juostua. Vanhempien uusi paikka Alajärvi on seuraavaksi kohteena juoksulenkeillekin.

Viikonlopun harjoittelin oli melko kevyttä. Polvi oli vähän turvoksissa varmaan seisoskelusta eikä treenaaminen kiinnostanut. Sunnuntaina kävin kuitenkin kevyellä sauvakävelylenkillä ja tein alla olevan videon. Ensi viikolle on onneksi luvassa lämpimiä kelejä, mikä sopii paremmin myös pyöräilyyn. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutoksia

Ma töiden jälkeen  50min vesijuoksua +10min uintia  Ti ilta  5,5km kävely (11,40km/h) Ke ilta 48km pyöräily (avg 118 23,3km/h) To 2km ver...