sunnuntai 3. joulukuuta 2023

Treeniviikko 6

Ma 6km juosten töihin, töistä kotiin 10km (sis 10 rentoa spurttia) +kuntopiiri +hieronta
Ti 4km +5x2,2km sataman kierros (syke 150-160 vauhti 3.55-45)+10x100m +4km vr 
Ke 6km juosten töihin, 11km töistä kotiin
To -> Helsinkiin , ilta 4km +10x50s loivaan mäkeen Stadionin nurkilla +4km
Pe aamulenkki 6km, iltalenkki 10km +pari kiihdytystä
La 1km +Tapanila 12km kevyt reipas (avg 150 ka 4.10) +1km
Su 20km sunnuntain lenkki (avg 131 ka 4.39min/km)
______________
118km juoksua

Kulunut viikko on ollut hieman erilainen. Maanantaina rasittuneet jalat saivat hierontaa Arto Pasasen toimesta. Oikeaa etureittä käsiteltiin normaalia enemmän. Kävin lisäksi vielä illalla saunassa. Tiistaina jalat olivat aika hyvän tuntuiset. Hipposhallissa olivat paraurheilijoiden kilpailut, joten juoksin ulkona. Satamasta lähtee 2,2km kierros, jota on jo muutamana vuonna tullut juostua. Niken Tempo kengissä oli sopivan pitävä pohja ja treeni sujui hyvin. Antero oli tuttuun tapaan kellottamassa kierrosaikoja ja ilmeisesti minuutin verran meni koko vetoon enemmän aika kuin aiemmin syksyllä kielien ollessa opitimi. Nyt lunta oli maassa muutaman sentin verran. 

Torstaiaamuna oli herätys kello viiden jälkeen ja edessä muutama koulutuspäivä Helsingissä. Tiiviit päivät väsyttivät miestä, mutta juoksin silti suunnitellut lenkit. Torstaina kävin reippailemassa olympiastadionin nurkilla, missä juoksin mäkivetoja rennon reippaasti. Myös Helsingissä oli satanut lunta ja se oli hienoontunut varsinaiseksi puuteriksi, missä lenkkari ei pitänyt yhtään. Onneksi vetoihin löytyi parempi kohta. 

Perjantaina ennen koulutuksen jatkumista vääntäydyin aamulenkille. Baanaksi kutsuttu entinen junaradan pohja taisi olla ainut paremmin aurattu paikka Helsingin keskustassa. Keskivauhti oli hiljaista, mutta tulipahan käytyä lenkillä. Koulutuksen jälkeen menin veljen perheen luokse Tapanilaan missä kävin päivän toisella lenkillä. Löysin pyörätien pätkän, joka oli aurattu ja asvaltti paistoi. Suunnittelin juoksevani siinä seuraavan päivän reippaan. 

Lauantain aamupäivän reippailu oli peruslenkkareilla noin 4.10 vauhtia. Kroppa oli rasittuneen tuntuinen ja oikean polven alue tuntui edelleen. Tulin illaksi Jyväskylään niin että ehdin tehdä sunnuntain lenkin täällä sekä levätä ennen maanantain työviikon alkamista. Keskiviikolle sattuu itsenäisyyspäivä ja katsotaan josko siihen keksisi jotain. 

Sunnuntaina olo oli melko rasittuneen oloinen. Saattaa olla, että Helsingissä sain vähän kylmää torstaina kun mereltä kävi tuuli ja tuulitakki oli ohut. Lähdin lenkille vasta puolen päivän jälkeen ja mielessä kävi jo lepopäivän pitäminen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parkanossa

Ma 6km juosten töihin,  12km töistä kotiin (ka 4.51min/km) +5x100m mäkeen + kuntopiiri Ti 3km vr +koord + Hipposhalli 6x1000m /1min pal 3...