lauantai 8. lokakuuta 2022

Huiliviikko 3.

Ma 3,5km kävellen töihin, töistä kotiin 8,5km (avg 118 ka 6.10min/km) +hieronta
Ti 20min vr + Leppälahti tempo 13km: 20.05 (9.14/10.51) (avg 161 ka 38,4km/h 249w) +20min vr
Ke ilta 2km salille +40min Lewel puntti +3km kotiin 
To ilta 10,9km kävely/juoksu maastossa (avg 116 ka avg 6,32min/km)
Pe kävely töihin +kotiin (3+3), +ilta 55km Leppäveden kierto (avg 120 ka26,8km/h)
La kävely +Lewell sali +kävely
Su 101km pyörälenkki (avg 129 ka 28.5km/h 162w)
___________
yht. 33km juoksua

Ylimenokauden kolmannella viikolla huomasin kävelyvauhdin kehittyneen hieman. Olen oppinut nauttimaan kävelystä ja töihinkin on ollut ihan kiva mennä (kävellen). Kilometrivauhdit ovat napsahtaneet jopa alle 9min/km. Uskon, että kävely tekee ihan hyvää lihaskunnolle päänupin lisäksi. Siitä on sitten myöhemmin helpompi siirtyä juoksuun. Olenkin jonkin verran tehnyt juoksupätkiä kävelyn lomassa. 

Viikon kova harjoitus on nyt kolmena viikkona ollut käynti Leppälahti tempon reitillä ajamassa 20min niin kovaa kuin pääsee. Tällä viikolla asvaltti oli märkä ja pohjoisesta tuuli hieman. En antanut sen kuitenkaan häiritä vaan tykitin menomatkan hieronnan palauttamilla jaloilla kovaa 41,8km/h (Strava). Tiesin, että paluumatka hidastuu väkisin, mutta hyvällä asenteella tykitin sen mitä kulkee. Maalissa kello näytti pyöräilleeni 5s kovempaa kuin edellisviikolla. Fiilikset olivat sen mukaiset ja kotiin oli jälleen mukava rullailla pyörällä. 

Keskiviikkona piipahdin Lewellillä, missä tällä kertaa viihdyin 40min. Lisäsin jo hieman painoja jalkakyykkyä varten, mutta vielä on lisäämisen varaa. Torstaina kävelyn Halssilan puhuradalla aurinkoisessa säässä. Mieli teki jälleen kuvata, mutta päätin nauttia hyvästä säästä. 

Kuvaamista olen tällä viikolla jatkanut ns. studiokuvauksilla eli olen sisätiloissa tehnyt lyhyessä ajassa kolme videota. Ensimmäinen niistä koski uutta mikrofonia ja Tomi Kannolta/ Temporunning storesta saamiani New Balancen kenkiä. Toisessa esittelin blogiani ja teksteistä tekemiäni kirjoja. Idean kolmannesta videosta sain edellisen jälkeen. Ajattelin, että uudemmat seuraajat eivät tunne niin hyvin kuka olen ja pieni esittely saattaisi olla paikallaan. Eri aiheista voisi jatkaa myöhemmin, mutta katsotaan kuinka hyvin ideoita riittää. 

Lauantaina oli salipäivä ja olen jo painoja lisännyt jalkalihaksia vahvistavissa liikkeissä. Saan aikaa kulumaan sellaiset 40min salilla, kun alkaa tehdä mieli jo pois. Melko lyhyessä ajassa teen siis monipuolisesti eri liikkeitä. Jalat ovat varmaan jonkin verran jo vahvistuneet pyöräilystä, mutta nyt saliharjoittelu vielä täydentää sitä. Veikkaan, että kun jalat taas kestävät hyvin juoksua jää salitreenit pois. Viikkorytmiin on nimittäin aika vaikeaa saada mahdutettua salilla käyntiä jos juoksua tulee +100km. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...