perjantai 21. lokakuuta 2022

Mulle tuli korona

Ma 3,5km töihin, töistä kotiin 7km juosten (avg 141 ka 4.58min/km) +hieronta
Ti lepo
Ke lepo
To lepo
Pe lepo
La lepo (3km kävelylenkki)
Su lepo
__________

Lauantaisen Hannunkivi juoksun jälkeen oli tarkoitus palata juoksun pariin. Ensimmäiset Anteron treenit olisivat torstaina. Sain sähköpostiin seuraavan neljän viikon treenit ja innokkaana odotin ohjelman toteuttamista. 

Maanantaina hölkkäilin töihin ja töistä kotiin. Liike oli jo juoksunomaista ja keskivauhti kotiin päin alle 5min/km. Hieroja Arto Pasasen käsittelyssä jalat osoittautuivat aika rasittuneiksi ja äkkiseltään lauantaina juostu kisa otti esim. pohkeisiin. Olotila oli aika normaali. Hannella oli flunssan oireita ja odottelin tulisiko tauti myös minulle. Tiistaina soittelin jo töistä Anterolle ja kerroin tulevani piakkoin kipeäksi. Päätimme, että siirrämme kauden aloitusta vielä viikolla. 

Tiistai-keskiviikko välisen yön nukuin jo huonosti ja soitin pomolle ettei minusta ole työntekijäksi. Hän suositteli menemään koronatestiin. Tein varauksen Omaolo palvelussa ja kävin testissä torstai-aamuna. Tulos tuli seuraavana päivän tekstiviestinä ja ohjeena oli välttää lähikontakteja 5vrk ajan. Olimme Hannen kanssa yhtä aikaa kipeänä ja sen puolesta juttuseuraa oli kotona. 

Korona on näyttäytynyt lieväoireisena ja lähinnä on ollut pientä kuumeilua. Särkylääkettä on mennyt kohtalaisen paljon ja yöunet ovat vaihdelleet. Ruokahalu ei ole ollut kovin suuri ja jonkin verran on yskittänyt. Toivon, että parantuessaan tauti menee ohi kunnolla kuten muillakin hyväkuntoisilla. 

Youtube videoiden puolella olen ollut viime aikoina ahkera. Vielä maanantaina jaksoin tuupata tuuttiin uuden videon puolimaratoneistani. Aiemmin olin tehnyt videon mm juoksemistani maratoneista ja se keräsi aika paljon katsojia. Olen yrittänyt saada kanavalleni uusia tilaajia ja moneen suuntaan olen sitä mainostanut. Aktivoiduin mm juoksufoorumille, minne edellinen kirjautuminen oli vuonna 2007. Ilokseni jo huomasin, että lukijoiden määrä blogiteksteille on noussut huomattavasti viime päivinä. 

Päivät etenevät tällä hetkellä melko hitaasti kipänä, mutta täytyy ajatella positiivisesti. Nilkan alue saa vielä yhden viikon lisäaikaa ja toivotaan, että kunto lähtee hyvään nousuun talven lähestyessä. Marraskuun 5pv olisi jo Kuokkalan testijuoksu eli kauaa ei ehtisi sairastella.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutoksia

Ma töiden jälkeen  50min vesijuoksua +10min uintia  Ti ilta  5,5km kävely (11,40km/h) Ke ilta 48km pyöräily (avg 118 23,3km/h) To 2km ver...