sunnuntai 29. syyskuuta 2024

Syyskuu päättyy

Ma 4km juosten töihin, 12km töistä kotiin +5x100m +kuntopiiri
Ti 3km vr +6xHarjun kierros +10x100m rullaukset +2km vr 
Le LEPO
To 4km vr +koord. +10x30m loikkia mäkeen +3x4xHarjun portaat +10x100m rullaukset +3km vr 
Pe 6km juosten töihin, 10km töistä kotiin (avg 132 ka 4.58min/km)
La 2km vr +10km reipas kiihtyvä (syke 150-165 vauhti 4.10-3.50) +2km vr 
Su 24km polkujuoksua (avg 120 ka 6.16min/km)
___________
yht. 101km juoksua

Taas on yksi viikko juostuna. Finlandia maratonistakin alkaa olla jo kaksi viikkoa. Jos maraton olisi ollut viime lauantaina tuuli olisi ollut kova ja lämpöä vain +10c. Jos maraton olisi ollut eilen lauantaina olisi ollu myös viileää, mutta myös sateista. Sattui siis opitimikeli tänä vuonna. 

Optimikeli sattui myös Anteron treeneihin tiistaina ja torstaina. Keskiviikkona oli sadepäivä ja sen olin jo etukäteen ajatellut pitäväni lepona. Ei siis yhtään haitannut vesisade. 

Tiistain Harjun kuuden kierroksen yhteisaika oli Anteron kellon mukaan 3s (40.57) nopeampi kuin edellisviikolla eli kehitystä siis tapahtuu. Kierroksista suurin osa oli 6.55-50 pintaan ja viimeinen 6.38. Kunto nousee väkisinkin Anteron treeneillä ja saa katsoa mihin sitä ehtii loppuvuoteen mennessä. 

Torstain Harjun portaissa mies hikoili jälleen ja portaissa ei ollut tunkua kuten loppukesästä. Opiskelijoilla taitaa olla muita rientoja ja monen kuntoiluinnostus on saattanut jo lopahtaa. 

Lauantaille kehittelin reipasta juoksua. You Tuben mukaan juoksin kamera rintavaljaissa 15km tasan vuosi sitten. Silloin kamera heilui liikaa sivuttaissuunnassa ja suunnitelmissa oli pääpanta päässä juosta. Toteutin sen nyt huonompi kuntoisena ja hieman lyhyempänä. Kamera kuvasi selkeästi vakaammin ja sain hyvän treenin tehtyä. 

Sunnuntaille piirsin edellisviikon tapaan Stravassa polkujuoksureitin, mitä lähdin juoksemaan. Tällä kertaa vastakkaiseen suuntaan ja hieman pidempänä. Reitti oli alussa Finlandia hiihdon latupojaa, mutta ei alittanut Laukaan tietä. Olin Vihtiälän suunnalla pian ja hevostallilla. Hiekkatiellä juoksua oli aika paljon ja jopa asvalttia. Vaajakosken Kivilammen kohdilla oli jälleen taas polkua, mutta pian tuttua hiihtolatupohjaa. Keskivauhti oli tällä kertaa parempi ja viime viikolla oli enemmän toivottua metsäpolkua. Katsotaan minne sitä ensi viikonloppuna. 

Keskiviikkona postissa tuli tilaamani uusi Garminin Forerunner 965 kello Cycle Centeristä, mistä sain sen satasen halvemmalla kuin muualta. Perehdyin uuteen Amoled näytöllä varustettuun kelloon ja totesin akun riittävän sekä painavampaa Fenix malliin ei ole edelleenkään tarve siirtyä. Nyt on syksyn treeneihin siis uusi kello. Niin ja levennetty Rantaraitti avattiin virallisesti keskiviikkona! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Keurusselän syyshölkkä 2024

Ma 4km juosten töihin,  10km töistö kotiin (avg 150? ka 5.28min/km) +5x100m rullaukset + kuntopiiri Ti 3km +koord + 6xHarjun kierros  (vii...