sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Odottelua odottelua..

Ma 1h pyörällä töistä kotiin +kuntopiiri
Ti 4km vr +koord + Hipposhalli rullauksia +2km vr (ei vetoja)
Ke 3km töihin +kuvailua +20km työmatkapyöräilyä
To 4km vr +Hipposhalli koord +5x80m +5x400m/1min pal (80s) +1km vr 
Pe keppien haku Kyllöstä +pyörälenkki kotiin yht 24km 
La 2km salille +voimailua +10min hiihtolaitetta +2km 
Su 2km +1tunti Skiergoa +2km, ip kävelyä 10km 
________
yht. 25k juoksua +62km pyöräilyä

Viikon verran jäljellä perjantain polvioperaatioon. Odottavan aika on pitkä. Niin myös nyt. Tarkoituksena oli juosta ja treenata kunnolla, kun taukoa olisi kuitenkin edessä. Reilu viikko sitten alkoi pakara/takareisi kuitenkin vaivaamaan ja se on hidastanut menoa. 

Kuluneella viikolla keksin ottaa työmatkapyöräilyt ohjelmaan. Töiden jälkeen olenkin pyöräillyt hieman pidemmän kautta ja sillä tavalla saanut edes jotain treeniä tehtyä. Kynnys lähteä kuntosalille työpäivän jälkeen on korkea. Anterin treeneihin sen sijaan on helppo lähteä ja kävinkin Hipposhallilla tiistaina ja torstaina. Juoksukoordinaatiot pitävät yllä juoksutuntumaa ja näkeehän sitä treeneissä kavereitakin. 

Torstain treenissä juoksin muutaman 400m vedon, jotka olisi jättää nekin juoksematta. Ongelma saattaa olla takareiden kiinnityskohta ja pahimmillaan siellä voi olla leikkaushoitoa vaativa repeämä. Lievimmillään vain pieni ärsytystila, joka menee huililla ohi. Aikaa on ollut miettiä monenlaisia vaihtoehtoja, mutta ei vammat murehtimalla parane. 

Perjantaina hain kävelykepit Kyllän apuvälinelainaamosta. Kiinnitin ne reppuun ja veivasin 1,5h työpäivän jälkeen ne selässä. Olotila on pienenkin lenkin jälkeen huomattavasti parempi kuin jos ei mitään tekisi. Keksin lauantaina kuntosalilla kokeilla hiihtolaitetta ja se tuntui todella hyvältä. Sitähän voi tehdä, vaikka polvi olisi juuri operoitu. Kuntopyörän polkeminen ei välttämättä ihan heti leikkaushaavan ym vuoksi tule kysymykseen. 

Sunnuntaina tein suunnitellun treenin kuntosalin hiihtolaitteella (Skiergo). Yön aikana oli yllättäen satanut lunta ja mielessä kävi jo tavallinen ulkohiihto. Pidin kuitenkin pääni ja menin Lewellin kuntosalille. Astetin laitteen vastuksen numerolle 5 ja lähdin tekemään käsillä töitä. Eilen vähän sisäänajaessa olin paljain jaloin, mutta nyt oli ohutpojaiset vetotossut jalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutoksia

Ma töiden jälkeen  50min vesijuoksua +10min uintia  Ti ilta  5,5km kävely (11,40km/h) Ke ilta 48km pyöräily (avg 118 23,3km/h) To 2km ver...