sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Vähäisenlaista harjoittelua

Ma 7km juosten töihin, 4km kävellen kotiin +hieronta
Ti LEPO
Ke 2km salille + 20min sali +2km 
To ilta 4km salilla + kyykkyä ym +2km vr
Pe ilta 5km juoksua +10min kuntopiiri +sauna
La ap 11,5km juoksua (avg 140 ka 5.10min/km)
Su ap 10km lenkki (avg 132 ka 5.09min/km), 5km kävelyä Jyvsärjärvellä
____________
yht. 45km juoksua (vain)

Kulunut viikko on ollut aika tuskainen. Edellisviikolla alkanut pakaran/takareiden tuntemukset eivät olleet päivän-parin juttu. Maanantaina lähdin kuitenkin aamusta toivoa täynnä juoksemaan töihin. Ajattelin, että Jyväsjärven rantaraitin reitti ei olisi vielä aamusta kiinni, mutta väärässä olin. Piti palata takaisin samaa reittiä ja Vaajakosken tietä pitkin juosta keskustaan. Töiden jälkeen tunsi selkeästi, että juosta ei kannata. Kävelin aurinkoisessa säässä maisemia katsellen ja fokus oli illan hieronnassa. Pakarasta ei ihmeempää jumia löytynyt ja kireydet ovat varmaan aika syvällä. Syvältä on koko vaivakin. 

Tiistaina pidin lepopäivän kun olisi ollut Anteron treenit. Keskiviikkona pakottauduin salille tekemään perusliikkeitä. Torstaina kampesin itseni uudelleen salille, missä tein vähän kyykkyäkin pelkällä tangolla. Polvi ei periaatteessa pistänyt hanttiin. Suoritustekiikka oli silti huono, sillä seuraavana päivänä tuntui selkään..

Perjantaina alkoi viikonloppu ja kovasti koitin keksiä mielekästä tekemistä. Vitsit olivat ns. aika vähissä, mutta lyhyt lenkki ja kuntopiiri ennen saunaa tekivät hyvää. Lauantaina olisi ollut enemmänkin aikaa kuin juosta tunnin lenkki, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Aamulla suunnittelin meneväni seuraamaan Ski marathonia reitin varrelle, mutta oma lenkki meni jälleen muiden asioiden edelle. Jonain vuonna hiihdan vielä Vaajakoskelta Peurunkaan..

Sunnuntaina juoksi toisen kympin lenkin, mutta iltapäivällä en muuta treeniä tehnyt. Päivällä kävin Jyväsjärven jäällä järjestettyjä raveja katsomassa. Lyhyt 400m matka oli kyseessä ja SM-titteliä jaossa kuten monessa muussakin (25kpl?) lajissa ympäri Jyväskylää. 

Ensi viikko on mahdollisesti tämän viikon kaltainen ja siitä seuraavan viikon perjantaina onkin polven operaatio. Aika huonokuntoisena aloittelen jossain vaiheesa treenejä, mutta näillä mennään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...