sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Kiimasen savulenkki 2019

Ma 4km+nurmikon leikkuu (1,5km), ilta dronekuvailua (yht. 10km)
Ti 10km koord. +(dronekuvailua, sis rullauksia nurmella) +aitakävelyä+selkiä/vatsoja
Ke 63km pyörälenkki +hieronta (avg 122 26,5km/h)
To 8km vr lenkki, 15min uintia
Pe 4km vr Kiimasen savulenkki: 2,5km kisajuoksua ja keskeytys (3.54, 2.25) +2,5km vr, ilta 100m uinti
La LEPO
Su 75km pyörälenkki (avg 121 28.0km/h)
____________________
yht. 44km juoksua + 138km pyöräilyä

Sarvenperän säntäyksen jälkeen päätin ottaa lomaviikon kohtalaisen kevyesti, jotta saisin hyvän juoksun aikaiseksi juhannusperjantaina Lannevedellä. Sunnuntain pyörälenkin jälkeen, josta tein videon, lähdin käymään Parkanossa. Ohjelmassa oli jonkin verran ulkotöitä (nurmikon leikkuuta, auton tuunausta ja halkojen tekoa). Kävin myös vähän juoksentelemassa ja fiilis pysyi hyvänä. Kuvailin dronella samaan aikaan ja sain tunteen, että edes jotain urheilua tuli tehtyä. Lenkin jälkeen video valmistui melko nopeasti. Tiistaina tein toisen videon urheilukentän puolelta, kun edellispäivänä tyydyin pururadalla kuvailemiseen. Videokuva jostain syystä nykii vähän ja voi olla, että teen joskus paremmat videot ajan kanssa. Musiikkihan on videoissa myös tärkeä asia ja mielestäni onnistuin biisivalinnassa melko hyvin :)Tiistain dronekuvailujen aikana tein joitain rullauksia radalla ja nurmikon puolella. Hieman kysymyksiä aiheutti edellispäivänä kipeytynyt oikea pohje. En ajatellut vaivan kovin pahaksi äityvän. Pidin varmuuden vuoksi kompressiosukkaa ja otin buranaa. Keskiviikkona Jyväskylässä tein hyvän pyörälenkin (sisälsi hyviä vetopätkiä Uuraisten tien mäkiin). Sen jälkeen kävin hierojakoululla kokeilemassa faskiahierontaa. Käsittely oli ihan hyvä ja asiallinen. Jokainen hieroja käsittelee lihaksia hieman eri tavalla ja senkin vuoksi käyn eri hierojilla tuttujen vakkareiden lisäksi.

Keskiviikkona oli Jyväskylän suurummat yleisurheilukisat MotonetGP. Olisin mielelläni juossut 5000m siellä, mutta ihan kivaa oli katsella Anteron kanssa muitten hikoilevan. Kisoissa tehtiin tukku kovia tuloksia ja yleisöä oli paljon paikalla. Kisat televisioitiin ja JKU järjestävänä seurana vankisti jälleen asemaansa Suomen parhaimpana yleisurheiluseurana. Seura muisti vanhaa sotaratsua ja sain urheilujalegendana ilmaisen sisäänpääsyn. Paikan päälle menin toki seuran verkkatakki päällä ja fiilistelin hyvillä kisoilla.

Torstaina oli kevyempi päivä tekemisen suhteen. Kävin aamupäivällä juoksemassa kevyen lenkin ja pohje tuntui olevan ihan ok. Söin lounaan sataman konttiravintolassa ja lueskelin fillarilehtiä kaupungin kirjastossa. Kotiin tulomatkalla kovasta helteestä johtuen käväsin uimassa Halssilan uimarannalla. Keräilin voimia seuraavan päivän kisa varten.

Lannevedelle perjantaina ajellessa fiilikset olivat vielä toiveikkaat. Jo alkuverryttelyssä pohje muuttui kovaksi ja alkoi jomottamaan. Parikymmentä minuuttia ennen starttia koitin ravistella pohjetta. Samalla kuitenkin jouduin muuttamaan taktiikkaa kisaa varten. Ensin ajattelin juoksevani rennosti sen minkä pystyn. Aloitinkin maltillisesti, mutta jo parin kilometrin jälkeen pohkeessa alkoi tuntua enemmän. Keskeyttäminen oli siinä vaiheessa kohtuu helppoa, mutta takaisin lähtöalueelle tuhatta juoksujaa vastaan juokseminen ei niinkään. Toisaalta oli hieno katsella juoksijoiden virtaa, mutta toisaalta oli aika noloa hölkötellä vastaan. Menin melko pian uimaan jokeen ja peseydyin. Tiesin, että juoksemaan ei ole asiaa heti seuraavana päivänä. Pidinkin lepopäivän ja vasta sunnuntaina lähdin pyöräilemaan. Pyörä kulki vauhdikkaasti myötäseen alkumatkasta ja Toivakan jälkeen vastaiseen puskemisesta huolimatta keskuvauhti oli hyvä 28.0km/h.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...