maanantai 28. maaliskuuta 2016

Ma aamu 8km, ilta 16km +hieronta
Ti 4,5km vr + pakara/polv/kuopaisu/isovuoro +6x80m +5x1km/ 3min pal. (3.06,02,01,01,2.59) +1km vr +10x80m +aitakävelyä +syväkyykkyhypyt +3,5km vr
Ke aamu 8km, ilta 16km kevyt reipas kiihtyvä+loppuveto mäkeen+ 3x5 syväkyykkyhypyt
To ilta 7km vr, 8x2min mäkeen, (2x30m loikkia välillä) mäen alla 100m veto, 7km loppuverr. aikana 10x100m, huonot vauhdit, flunssaa jaloissa?
Pe ap 10km+3x100m , ilta 13km sis. 5s spurtteja
La 20km kevyttä
Su 31km pitkälenkki (sis. 10km 35.40 )
___________________________
yht. 162,7km

Vantaa Aktia cupin jälkeen iski pieni väsymys. Palauttelin jalkoja uskollisesi hieronnassa. Hanne oli alkuviikosta flunssassa ja tuntui, että itselläkin oli jotain pöpöä. Tiistain tonnit eivät nimittäin kulkeneet mihinkään. Ei vain jaksanut puskea. Pieni löysäily oikeaan aikaan saattoi olla ihan järkeväkin päätös. Keskiviikkona tein pienen kiihdyttelyn lenkin loppuvaiheessa. Torstaina oli vielä yksi työpäivä ennen pääsiäislomaa. Otin pienet nokkaunet ennen illan treeniä. Hölkkäilin pitkän verryttelyn keskussairaalan taakse, missä Rautpohjan mäkeen juoksimme vetoja. Kyseessä oli ensimmäiset mäkivedot tänä vuonna ja se kyllä tuntui kropassa. Loikat eivät oikein nousseet, eikä mies muutenkaan jaksanut puskea ylämäkeen. Keuhkot eivät napanneet happea ilmasta ja olo oli kuin  kalalla kuivalla maalla. En itseäni aivan kantokuntoon juossut ja sekin oli ihan hyvä peliliike. Treeni meni perille hitaammallakin vauhdilla.

Perjantaina sai nukkua pitkään ja tein kaksi kevyttä lenkkiä väsyneillä jaloilla. Pitkälenkki oli merkattu ohjelmaan seuraavalle päivälle, mutta kalenterissa oli myös käynti Tampereella shoppailemassa. Sen kanssa sopi paremmin puolipitkä lenkki ja huilailua loppupäivä. Samalla reissulla tuli käväistyä Riston luona kylässä.

Eilen sunnuntaina lähdin pitkällä lenkillä liikkeelle ajatuksella, että kiihdytellään lopussa jos siltä tuntuu. Suunnittelin kartalla etukäteen sopivan mittaisen lenkin ja kiersin ensimmäistä kertaa elämässäni Parkanojärven. Reitti kiersi mäkistä asvalttitietä Yliskylän suuntaan ja tuli kolmostietä takaisin Parkanoon. Siinä vaiheessa oli parikymppiä täynnä ja hyvä myötätuuli selän takana. Lähdin kiihdyttelemään ja hyvältä tuntui. Innostuin irrottelemaan vähän enemmänkin ja tuloksena hyvä kova treeni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...