lauantai 5. maaliskuuta 2016

viikko 9

Ma 20km kevyttä
Ti 8km + 10km kevyttä +8km reipasta (ka 3.50 avg 149)+askelkyykkyä
Ke 8km + LEPO
To ap 8km +3x100m, ilta 3km verr 10x1.30 mäkivetoa/hölkkä palautus, 3 km verr.
Pe ap 14km +10km hiihtoa
la 33km kiihtyen (4.40-3.38)
Su 20km
_____________
yht. XX km

 Oheinen kuva pisti silmään Facebookissa, joka ilmoitti että olin jakanut kuvan tasan vuosi sitten. Kuvatietojen mukaan foto on otettu 2006. Luulen, että paikkakunta oli Toijala ja matka 3000m. Siellä tuli aikanaan juostua hyviä kolmosia. Kuvassa edelläni juoksee Antti Leskinen ja takana Jarkko Järvenpää. Muistaakseni olin tuolloin joukon nopein ajalla n.8.35. Jarkko oli vielä kehittyvä junnu ja on sittemmin pistelly hyviä tuloksia tauluun. Niin tai näin vuosia kuluu, mutta juoksu jatkuu.

Kuluneella viikolla olen mielessäni palannut perusharjoittelun pariin. Maanantaina juoksin kevyillä jaloilla 20km. Työpäivän jälkeen väsytti muuten ja otin päiväunet ennen lenkkiä. Tiistaina juoksin hyvän reippaan kotimatkalla ja illalla väsytti. Keskiviikkona oli viimeinen työpäivä ennen lyhyttä hiihtolomaa ja ajelimme Hanne kanssa Teuvalle. Matkalla pyörähdimme Keskisten kyläkaupalla ja iltalenkki olisi venähtänyt myöhään ja päätin passata. Seuraavana päivänä olisi kovempi päivä ja hiukan etukäteen olin suunnitellut juoksevani mäkivetoja. Sopiva paikka löytyy verryttelymatkan päästä tieltä, joka johtaa tuulimyllylle. Mäki on lähes olematon pohjanmaalla kun ollaan, mutta jyrkkeenee sopivasti niin, että lopussa saa puristaa ylämäkeen. Treeni on tuntunut tekevän tosi hyvää pakaran seudulle ja myös nyt päätin juosta treenin, vaikka tie oli ajoittain auraamaton. Passasin vauhdeissa jonkin verran. Loppua kohti treeni koveni ja vikan vedon luukutin jo aika hyvin. Takareisi taisi pikkasen ottaa pulttia, sillä se on kiristellyt hiihtolomalla. Eilen passasin iltalenkin ja kävimme Hannen kanssa hiihtelemässä. Teki tosi hyvää ulkoilla muutenkin kuin juosten. Tämän päivän kolmekymppinen menikin ihan kivasti ja vauhtiakin löytyi loppumatkasta. Hyvä treeniviikko alkaa olla paketissa ja huomenna vielä puolipitkä ennen Jyväskylään paluuta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

treeniviikko +video

Ma  6km juosten töihin, töistä kotiin 10km +5x100m + kuntopiiri  +hieronta Ti 5km vr +koord. +4x80m + Harju 10x300m /90s pal 53-52s +3x100m...