sunnuntai 16. elokuuta 2015

Pyöräilykausi aloitettu

Ma 15km Leppälahdessa
Ti ilta 5km +Vaajakosken kentällä 4x2000m/1,5min pal (3.15/km)+aitakävelyä+syväkyykkyhyppyjä +4km vr
Ke 55km pyöräilyä (ka 23,9 avg 100)
To 5km vr+tv-10km 3.24 keskivauhdilla 160 sykkeellä  (askelpituus 167cm ja frekvenssi 88)+6km vr
Pe 8km juosten töihin ja 16km töistä kotiin ruokakaupan kautta
La 22km juosten Leppälahteen
Su 73km pyöräilyä (ka 27,2, avg 119)
_________
yht. 105km juoksua + 128km pyöräilyä

Elokuun toinen viiko rullasi hieman eri tavalla kesän muihin viikkoihin verrattuna. Ostin viime viikolla pyöräilykengät ja lukkopolkimet iskältä aiemmin ostamaani Atalaan. Jo jonkin aikaa olin suunnitellut sen ulkoiluttamista, mutta kun juoksemaankin pääsi en malttanut pyöräillä. Kalevan kisojen ja kortisonipiikin jälkeen ajattelin pakaralle tekevän ihan hyvää jos juoksua tulee vähemmän.

Tiistaina juoksin urheilukentällä pitkiä vetoja ihan ok hyvällä vauhdilla. Lämmintä oli, mutta ukko jaksoi tuota vauhtia aika kivasti anakynnyksen (170) tuntumassa. Pakarassa ei tuntunut ennen eikä reenin jälkeen, mikä oli hyvä asia. Seuraavana päivänä aloitin pyöräilykauden ja ihan hyvää teki pakarallekin saada kiertää kampia. Ajattelin lihaskestävyyden kehittyvän sitä kautta sekä voimaa tulevan sinne mistä sitä puuttuu. Ajatuksissa on myös alkaa käydä salilla.

Torstaina jätin lyhyemmät ratavedot väliin ja sain valmentajalta luvan vetää pidempää vauhdikkaampaa. Sain seurakaveri Matin mukaan kiertämään Jyväsjärveä ja pyöräilyn jälkeiseksi päiväksi kulku oli ihan kohtalaista. Kilsoja kertyi mittariin ihan kivasti ja pakarakin oli ok. Perjantaina ulkoilin parin lenkin muodossa ja töistä kotiin juostessa hain pakastepitsan lähisiwasta. Otin myös oheisen kuva, mikä kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Fiilikset sitä ottaessa oliva varsin hyvät, kuten muutenkin Leppälahdessa kuvaillessa, mistä muutama kuva tähänkin. Olen loppuvedot jättänyt pois ainakin toistaiseksi ja katsotaan mihin suuntaan tilanne kehittyy.

Lauantaina juoksin puolipitkän iltapäivällä. Fiilikset oli varsin mainiot,  kun saavuin Leppälahteen missä Hanne oli jo ulkoiluttanut hevosia. Paluumatkalla uinti Leppäveteen teki todella hyvää. Tänään pyöräilimme Jarin ja Matin kanssa ihan mukavan siivun raikkaassa aamusäässä. Jalat alkavat tottua pikkuhiljaa pyöräilyyn ja jatkossa on kiva seurata, miten se vaikuttaa juoksutuntumaan. Ensi viikolla on tarkoitus reenailla normaalisti ja lauantaina kilpailla Liekkihölkässä Parkanossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viikot 23 ja 24

Ma 6km juosten töihin,  10km töistä kotiin (avg 129 ka 4.49min/km) + kuntopiiri Ti 5km vr +koord +4x80m + 4x1000m /1,5min pal (3.08,08,08 ...