sunnuntai 4. elokuuta 2024

Elokuu vaihtui

Ma Lepo (hieronta)
Ti 3km vr +koord +3x80m +Vaajakoski 5x1000m/2min pal (3.38-33) +aitakävely +2km
Ke 10km iltalenkki (avg 128 ka 5.39min/km)
To 3km vr +koord +3x80m +Vaajakoski 6x400m/1min pal +2km vr 
Pe 4km juosten töihin, 8km töistä kotiin (avg 126 ka 5.50min/km) +kuntopiiri
La 5km vr +5x2min maastossa mäkeen/hölkkä pal +3km vr 
Su 76km pyöräilyä (avg 121 ka 28,6km/h 144w
__________
yht. 55km juoksua +76km pyöräilyä

Vakio-asiakkaat. 
Elokuu pyörähti käyntiin tällä viikolla. Aiemmin loppuviikosta taisi Jaakko heittää kylmän kiven veteen. Myös illat pimenevät siihen malliin, että kymmenen aikaan illasta saa jo valoja sytytellä. 

Pariisin olympialaiset sen sijaan tuovat valoa ja hienoja hetkiä. Ensimmäinen viikko on jo käyty ja yleisurheilu pyörähti keskiviikkona käyntiin kävelyllä. Alkuviikosta pidin maanantaina lepopäivän, mikä tuntui hyvältä ratkaisulta pitkän pyöräilyn jälkeen. Myös polven seutu tuntui hyvältä kun jalkoja oli kunnolla rasittunut pyöräilemällä. 

Tiistaina juoksu tuntui hyvältä ja jo melkein 3.30 tonneja pystyin juoksemaan. Seuraavana päivänä valitettavasti juoksu oli vaivalloista polven vuoksi. Leikkausalue on sinänsä hyvin parantunut, mutta etureiden voimatilanne on heikko ja polvessa on kaikennäköistä napsumista ja ajoittain jomotusta. 

Torstaina laitoin oikein Vaporflyt jalkaan, mutta juoksu ei kulkenut yhtään paremmin. Päätin kuuden vedon jälkeen lopettaa vedot. Mielessä oli vielä ajatus hölkkäkisasta lauantaille, mutta oli viisas jättää Jaakon hölkkä Viitasaarella väliin. Sen sijaan lauantaina kävin hieroja Arto Pasasen Halssilan maastoissa juoksemassa kahden minuutin vetoja. Hyvin Arto paineli menemään ja oma vauhtikin oli heti parempaa kuin viikko sitten. Iltapäivällä menin rallivarikkoa katsomaan Lutakkoon ja maksoin 15e siitä huvista. 

Sunnuntiana pyöräilin Matti Haapalan kanssa tutun Toivakkalenkin. Kahvitauon pidimme normaalisti Huikon helmessä. Matka taittui jutellen ja ainoastaan yhden pätkän menimme reippaammin. Paluumatkalla oli lisäksi myötätuuli niin lenkin rasitus ei ollut kovin korkea. 

Ensi viikkoa kohti mennään taas ja katsotaan mitä se tuo tullessaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Finlandia marathon/ SM-maraton 2024

Ma 4km juosten töihin, töistä kotiin  10km +5x100m rullaukset + kuntopiiri Ti 4km vr + 3xHarjun kierros 6.31, 23, 14) +2km vr  Ke LEPO +h...