sunnuntai 16. kesäkuuta 2024

Juhannus lähestyy

Ma 3km juosten töihin, 5km töistä kotiin +kuntopiiri
Ti 3km vr +koord +2x10x100m rullaukset Harjulla +2km vr 
Ke 37km pyöräily (avg 120 ka 25,7km/h 139w)
To Vaajakoski 2km vr +koord +8x400m/1min pal 1.30-25 +aitakävelyä +2km
Pe 4km töihin,  9,4km töistä kotiin kävely/juoksu + 20min kuntopiiri/imurointi
La 136km pyöräilyä (avg 130 ka 30.0km/h 149w)
Su 1,4km uintia (avg 117)
______________
yht. 42km juoksua +173km pyöräilyä +1,4km uintia


Taas on yksi viikko mennyt kohti keskikesää. Sää on muuttunut sateisemman ja viileämmän jakson jälkeen taas lämpimäksi. Tiistaina tosin sai vielä verrytellä tuulihousuilla, kun Harjun purulla teimme treeniä. Radan puolella oli menossa lasten kisat sekä maastojuoksun lähtö. Teimme ihan hyvän nopeuspainotteisen harjoituksen ja seurasin kellosta, mihin maksimivauhtini nousee. Monissa vedoissa näin 3.30 lukeman, mutta jälkikäteen näin jopa 3.00 lukeman. Vauhtia alkaa siis pikku hiljaa löytymään ja treeniä tulee vain jatkaa.

Maanantaina kävin Arton hieronnassa ja se teki hyvää tiistain treeniäkin varten. Keskiviikkona jalat olivat aika kipeät ja kävin pyöräilemässä kevyen lenkin, missä testasin uutta puhelimen kiinnitysmekanismia. Lepopäiväkin olisi saattanut olla paikallaan, sillä torstaina juoksu oli verryttelyssa aika kankean tuntuista. Menimme Vaajakoskelle tällä kertaa. Sain juostua kahdeksan kierroksen vetoa, mikä oli jo aika hyvä määrä. Juoksu saattoi hieman olla parempaa, joskin Antero kertoi näkevänsä vielä toispuoleisuuden. Polvi kyllä taipuu, mutta hieman kiristää vastaan ja lihakset kipeytyvät juoksun iskutuksesta. 

Perjantaina suoritin työmatkaliikuntaa ja tein kävelylenkin lomassa juoksupätkiä. Kivaa olisi jo vetreillä jaloilla juosta, mutta juoksu on hyvää lihaskuntoa vaativa laji. 

Lauantaina oli ehkä kesän pisin pyörälenkki. Suuntasimme Teron ja Matin kanssa Hankasalmelle, missä pidimme ensimmäisen tauon. Sen jälkeen jatkoimme Konneveden suuntaan ja palasimme takain Laukaan kautta Jyväskylään. 4,5h pyöräilyä on melkoinen urakka, joskaan nykyään ei mahdoton. Olin vielä peesaajan paikalla Matin pitäessä hyvää vauhtia. 

Sunnuntaina väsytti vielä edellispäivän lenkin ja parin viime viikon tapaan kävin uimassa märkäpuvulla järvessä. Ainakin silloin uinti palautti kroppaa ja arvelen saman tekevän nytkin. Hieman pitäisi useammin uida niin jaksaisi pidempään polskia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

40. Kiimasen savulenkki

Ma  4km juosten töihin,  6km töistä kotiin (avg 132 ka 5.36min/km) Ti 3km vr +koord. +Harju 6x600m /2min pal (20.17-10) +aitakävelyä +2km...