sunnuntai 15. tammikuuta 2023

sairasteluviikko

Ma lepo
Ti lepo
Ke lepo
To lepo
Pe lepo
La lepo
Su lepo
________
yht 1km kävelyä (kaupassa käynti)

Loppuviikosta alkanut sairastelu on kestänyt jo viikon verran, eikä ukko ole vielä parantunut. Sunnuntai-iltana Teuvalta Jyväskylään saavuttaessa olo oli aika puhki ja kuume nousi yli 38:aan. Soitin maanantaiaamuna pomolle ja arvelin olevani toipilas vielä tiistaina. Keskiviikkona ei olo ollut juurikaan parempi ja aamulla ilmoittauduin sairaslistalle. Samoin kävi vielä torstaina, mutta perjantaina päätin olla työkykyinen. Nenä vuoti kuitenkin vielä, mutta viikon löysäily näkyi jaksamisessa. Tuntuu siltä, että aina illalla nousee hieman lämpöä ja olotila on väsynyt. Lenkille ei ole vieläkään asiaa ja ainoastaan pakollisia asioita olen hoitanut. Ulkona ei ole tullut juurikaan käytyä ja sen kyllä tuntee jo kropassa. Normaalia olotilaa olen koittanut ylläpitää hikoilemalla saunassa parina päivänä ja syödä mahdollisimman hyvin. 

Sairastuvalla olen aikani kuluksi tehnyt lukuisan määrän videoita ja vienyt niitä Youtubeen. Olen etsinyt vanhoja DVD:tä ja kovalevyjä sekä tehnyt niistä videonpätkiä. Enemmän olen valokuvannut vuosien varrella, mutta myös lyhyitä videoita on tullut otettua. Pitkäaikainen projekti siis jatkuu ja ihan kiva on ollut luoda koostevideoita. Jos tykkäät videoista anna niille peukku tai laita kanava tilaukseen jos et ole sitä jo tehnyt.  

Toinen projekti on ollut Issuu palveluun kirjallisen tuotokseni vienti. Mukana on Juoksija-lehteen tekemiä juttuja, mutta myös pari yliopistossa kirjoittamaani gradua. Linkki palveluun löytyy blogini oikeasta ylälaidasta. Sieltä löytyy myös pari Blurb-ohjelmalla tekemääni valokuvakirjaa vapaasti luettavaksi. 

Huomenna maanantaina on tarkoitus mennä töihin. Milloin on ensimmäinen juoksulenkki on vielä hieman hämärän peitossa, mutta toivottavasti alkuviikosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

viikko 3.

Ma 6km juosten töihin,  12km töistä kotiin (avg 138 ka 4.52min/km) + kuntopiiri Ti ilta 3km +koord +3x80m + 8x1000m /1min pal (a 3.25min/k...