sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Tasotesti

Ma 6km juosten töihin, 14km juosten kotiin +5x100m
Ti 4km+6xKeuruun maili (6.30, 6.26, 6.14, 6.02, 5.50)+koord+10x100m+2km vr
Ke LEPO +hieronta
To 4km vr +tasotesti 6x1000m (4.40, 4.17, 3.56, 3.25 ja 2.47) +5km vr
Pe 8km juosten töihin, 10km töistä kotiin +JKU gaala
La 20km reipasta (avg 149 ka 3.56min/km)
Su 26km pitkälenkki
___________________
yht. 118km

Ma 6km vr+6xKeuruun maili (6.19, 6.30, 6.17, 6.00, 5.53 ja 5.36) +koord+10x100m +4km vr
Ti 6km juosten töihin, 12km töistä kotiin (energiat vähissä)
Ke ->Helsinkiin, ilta 15km juosten veljelle Tapanilaan
To aamu 8km ->Jyväskylään LEPO
Pe 20km reipas (avg 152 ka 3.53min/km)
La 10km aamulenkki, illalla kuumetta 38.2c
Su LEPO
____________
yht. 93.96km

Aktia cupin jälkeiset viikot ovat sujuneet ihan kivasti. Ajatuksena oli pitää pienimuotoinen ylimenokausi ja käydä ehkä punttisalillakin. Ohjelmassa oli kuitenkin tasotesti ja halusin saada siitä mahdollisimman hyvät numerot. Tiistain reipas kulki hyvin ja keskiviikkona kävin hierottavana. Otin samaan yhteyteen lepopäivän kun olen huomannut käsittelyn menevän silloin paremmin perille. Seuraavan päivän tasotestissä olikin sitten parasta Miikaa tarjolla. Juoksu kulki kivasti ja viimeisen tonnin sain puristettua 2.47 melko rennolla otteella. Itse asiassa olen Kihun testeissä käydessäni aina sekunnin pystynyt puristamaan aina edellisestä testist. Suunta lienee siis oikea!

Perjantaina oli JKU:n juhlapäivä liikunnan Juhlasalissa. Saimme juhlia kolmatta kertaa Kalevan malja voittoa. Ohjelmassa oli monenmoista. Mm videokooste vuoden tapahtumista https://youtu.be/ImNw8N22XJI. Täytyy kyllä myöntää, että tippa oli linssissä monta kertaa ja niin taisi olla Minna Laukallakin, jonka uran päätöstä juhlittiin myös https://youtu.be/S7DdobVdxuE

 Loppuviikosta olen lauantaisin juossut parin kympin reippaan silloin kun on hyvin aikaa ja alla pitkät yöunet. Myös palautumiselle jää enemmän aikaa ja sunnuntain pitkä lenkkikin kulkee mukavasti. Vielä pitäisi kuntopiiriä saada sovitettua kevyempiin päiviin ja parina päivänä viikossa olen vääntänyt selkiä/vatsoja/kylkiä kotosalla.

Tällä viikolla siirsimme tiistain reenin maanantaille, koska tiistaina Hippoksen puolelle ei olisi päässyt. Reeni juostiin toki ulkona, mutta sen jälkeen koordinaatit ja loppusataset on juostu hallin puolella. Kulku on ollut hyvää ja reippaan viimeinen kierros on tullut aika hyvin. Tällä hetkellä 5.35 on Stravan mukaan nopein kierrokseni, eikä moni muu sitä ole kovaa juossut. Kunto lienee siis ihan hyvä.


Keskiviikko aamuna matkustin junalla Helsinkiin lastenvalvojien neuvottelupäiville. Edessä oli aika paljon istumista, mutta toisaalta kollegoiden tapaamista. Juoksin Helsingin keskustasta veljen luo Tapanilaan Garminin reittiopastusta apuna käyttäen. Hyvin osasin perille pimeässä säässä. Torstaina oli aamulla todella tukkoinen olo, kun väkisin juoksin aamulenkin. Illaksi matkustin junalla kotiin ja lepäsin. Perjantain olin ottanut vapaaksi töistä ja ulkoilin hyvän reippaan lenkin. Illemmalla alkoi tuntua pikkasen kurkussa ja olotila paheni lauantain aikana. Mittasin kuumetta 38.2 ja tiesin lepääväni sunnuntain. Projektiksi otettu Alexander Stubbin kirjan lukeminen onnistui siis hyvin. Reilu 150 sivua on tässä vaiheessa luettu ja yllättävän vähän on toistaiseksi ollut urheiluasiaa. Enemmänkin kansainvälisestä politiikasta ja työurasta. Ahkera mies Alexander kuitenkin on ollut. Kertaakaan sitä sanaa eikä pitkäjänteisyyttä mainita, mutta liikunnan merkitystä vaativan työn vastapainona kuitenkin. Joulukuukin on pyörähtänyt joten eiköhän se tästä talven puolelle kallistu. Ensi lauantaina onkin jo taas testijuoksua tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...