maanantai 11. huhtikuuta 2016

huilia ja korvaavaa

Ma 45min vesijuoksua+15min uintia +hieronta
Ti tunti kevyttä pyöräilyä
Ke 50min vesijuoksua+15min uintia
To 6,7km kevyttä juoksua
Pe LEPO (kevyt kuntopiiri)
La 9km juoksukokeilu +2xpakara/polv/vuorohyppely/syväkyykkyhypyt
Su 75km pyöräilyä
_________________


 Kulunut viikko on ollut henkisesti raskasta. Kävin maanantaina lääkärillä arvuuttamassa vaivaani. Hän arveli ongelman olevan lihaksessa ja paranevan kyllä tulehduskipulääkkeellä, juoksun välttämisellä ja levolla. Meloxicamin syöminen oli alkanut pari päivää aiemmin.

Keskiviikkona testasin pakaran kuntoa ja lyhyen lenkin päätteeksi päätin vielä välttää juoksua. Viikolla kävin kaksi kertaa uimahallilla liikuttamassa raajoja. Luulen, että veden paine ja vesiliikunta tekee ihan hyvää lihaksistolle. Samalla päänupille tekee hyvää tehdä edes jotain.

Perjantaina maltoin itseni ja huilailin tehden kevyen kuntopiirin kotosalla. Keskivartalon vahvistaminen on varmaan yksi asia, mihin tulevaisuudessa kannattaa keskittyä enemmän. Sitä en osaa sanoa, olisiko pakaravamma iskenyt silti, vaikka sixpak olisi ollut kunnossa.

Eilen lauantaina testailin hieman juoksua ja ainakin jalat tuntuivat palautuneen hyvin. Kunto tuskin on hävinnyt mihinkään parissa viikossa. Silti harmittaa raakasti, kun vielä hetki sitten olin hyvässä kunnossa testijuoksun ja Aktia cupin perusteella. Pentin Pinkaisun väliin jättäminen on harmittanut ennenkin, mutta ensi viikonlopun puolimaratonin SM-maantiekisojen väliin jättäminen pännii vielä enemmän. Kerrankin olisi ollut tarjolla "kotikentällä" juoksukisaa ja vielä itselle sopivalla matkalla. Saa nähdä missä olen silloin, kun muut juoksevat. Ehkä reitin varrella valokuvaamassa ja poikia kannustamassa. Ehkä hölkkään Kevätkirmaisun vitosen Hannen kanssa kuten Vaajakoskella tai ehkä tykitän huumori pois kymppiä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...