sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Flunssailua

Ma LEPO
Ti 8km juosten töihin + töistä juosten 2km+14km reipasta (avg 146 ka 3.53) +1km verr
Ke 17km
To LEPO
Pe LEPO
La LEPO
Su LEPO
______________
yht. 42,8km

Kulunut viikko oli rikkonainen. Maanantaina olin koko päivän isyyslaki koulutuksessa Tampereella ja paluu sieltä tapahtui melko myöhään. Päivään sisältyi paljon istumista ja vähän raitista ilmaa. Seuraavana päivänä juoksu töihin teki hyvää ja kotiin juostessa teki jo mieli reippailla. Kiihdytin vauhtia pikkasen ja mono tuntui olevan syönnillään. Keskiviikkona väsytti älyttömästi töiden jälkeen ja melkein jäin katsomaan sohvalle Murha paratiisissa tv-sarjaa. Fiksummin olisin ehkä toiminut jos olisin jäänyt seuraamaan, kuka oli murhaaja. Juoksu ulkona kulki ihan kivasti ja jälkikäteen ajateltuna tautia oli tulossa, joka pääsi valloilleen tuolla lenkillä. Torstaina alkoi kurkku olla karhea ja soitin Anterolle. Kerroin jättäväni päivän mäkivedot välistä ja kyselin hiukan kuulumisia JKU:n tupaillasta, missä kestävyysjuoksun lajipäällikko Tommy Ekblom oli ollut puhumassa nuorten harjoittelusta.

Perjantaina jaksoin olla töissä ja arvelin tunnollisen työntekijän sairastavan viikonloppuna. Näin kävikin, sillä asiaa ei ollut ulkoilulenkille. Kuumetta ei onneksi tullut missään vaiheessa. Oireena lähinnä olivat tuntemukset kurkussa sekä nuha. Räkää on riittänyt niistettäväksi oikeen kunnolla. Nukkua olen saanut kuitenkin hyvin ja ehkä lepo teki vielä tässä vaiheessa kautta hyvää. Toivotaan, että viimeistään kohta pakaraan ei tunnu enää ollenkaan kun jälleen sidon lenkkarin nauhat. Juoksuhaluja alkaa olla aika paljon ja seuraavat neljä kuukautta olisi kiva saada ehjää harjoittelua alle. Pitkä lenkki lisäksi mielellään juosten, sillä lunta satoi eilen oikeen kunnolla. Ylläoleva kuva on huikaiseva näköala asuntomme ikkunasta. Välillä saa myös nauttia ohikulkevista junista ja autoista Vaajakosken moottoritiellä. Toinen kuva on eiliseltä heppalenkiltä Leppälahdesta, jolloin maa oli jo kunnolla lumen peitossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...