lauantai 31. lokakuuta 2015

Ma 5km +9 kierr. Harjun pururataa +pakara/polv. juoksua +5x100m +4km vr (yht.25km)
Ti 14km+4x100m +hieronta
Ke 8km juosten töihin +13km töistä kotiin +5x100m
To 5km+5x100m+6x1000m tasotesti +5km vr
Pe 10km aamulenkki+3x100m, ilta 30min sali +40min vesijuoksu+15min uintia
La LEPO
Su 90km pyöräilyä
__________
yht. 90km juoksua+90km pyöräilyä

Viime viikko päättyi sunnuntaina palauttavaan lenkkiin Hannen ja Timon kanssa. Maanantaina tuntui jaloissa vielä lauantain pitkä fillarointi. Juoksin Jaakon kanssa Harjua ympäri 5.50-40 kierrosvauhdeilla. Oma vauhti ei kiihtynyt vaan päinvastoin. Kyseessä oli joko että otin rennommin tai jaloissa painoi hiukan. Muutenkin maanantain treenistä tulee aika paljon kilometrejä kokoon. Jatkossa teemme ehkä tiistaisin Hippoksella viikon kovemman treenin, mikä sopii mullekin paremmin. Alkuun kuitenkin juoksemme Hipposhallia kiertävää noin mailin mittaista kierrosta ennen hallin puolelle siirtymistä.

Torstaille oli tiedossa tasotesti, missä katsotaan kynnysvauhdit ja jatkossa niiden avulla treenaaminen tapahtuu oikeilla vauhdeilla/ sykkeillä. Olen pikkasen paremmassa kunnossa kuin viime vuonna ja se näkyi myös tuloksista. Muuten olen ajatellut ottaa pikkasen rennommin vielä tämän  kuukauden niin jaksaa töissäkin paremmin. Huhtikuun SM-maanteille on vielä aikaa ja toivottavasti onnistun kunnon ajoittamisessa yhtä hyvin kuin viime vuonna. Hartijat ovat olleet jumissa jo jonkin aikaa ja siksi kävin perjantaina iltapäivällä uimahallilla kuntosalin puolella ja uin. Pakaratilanteesta on vaikea sanoa tällä hetkellä mitään, koska en ole juosten pitkää lenkkiä tehnyt vähään aikaan. Toivotaan, että aika auttaa asiassa ja viimeistään kun lumi tulee maahan pitkää lenkkiä voisi tehdä juosten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Polvioperaatio 2024

Ma 3km töihin,  6km töistä kotiin järven jäällä + kuntopiiri +hieronta  Ti ilta 4km vr +Hipposhalli koordinaatiot +3km ulkona vr Ke töis...