lauantai 17. lokakuuta 2015

Syyslomaviikko

Ma 4km+8 kierr Harjun  pururata+koord+5x100m+hypyt+ 4km vr (24km)
Ti  16km juoksulenkki +hieronta
Ke 8km  juosten töihin +12km töistä kotiin -> Teuvalle
To 8km aamulenkki +6x100m, ilta 4km+10x400m mäkijuoksua/400m pal +3km vr
Pe 69km pyörälenkki
La 8km+6x100m + 2km vr+ 10km tv-"reipas" 32.55 (16.58/15.57) + 4km vr
Su 75km
__________
yht. 109km juoksua +pyöräilyä 144km pyöräilyä


Syksy alkaa olla edennyt aika pitkälle. Hölkkäkisakauden kohdalta se tarkoittaa kauden päättymistä. Vielä pari viikkoa sitten niitä oli tarjolla kymmeniä per viikonloppu, mutta nyt tarjolla on vain muutamia. Oma tavoite PM-maastojen kohdalta elää niin kauan kunnes saan lukea valinnoista. Alustavasti olen ilmoittanut halukkuuteni päävalmentajalle. Karsintakilpailuja Pajulahdessa ei tänä vuonna järjestetä, vaan valinta tapahtuu kesän ja syksyn näyttöjen perusteella.

Nyt syyslomaviikolla otin pari päivää töistä vapaaksi loppuviikosta. Pidennetty viikonloppu tuntuu juhlavan pitkältä. Sen verran vähän palkallisia lomapäiviä on ehtinyt kertoa uudelle työntekijälle. Maanantaina kirmailimme isolla porukalla Harjulla kauniissa syyssäässä. Lauantain Hannunkivi-juoksu tuntui ehkä vielä hiukan jaloissa ja tyydyin kahdeksaan kierrokseen. Sen päälle tehdyt rullaukset tuntuivat kulkevan todella hyvin eikä kipuja ollut missään. Pakara ei ole vaivannut ollenkaan aikoihin ja osasyynä asiaan on varmasti ollut pyöräilyn pitäminen mukana viikko-ohjelmassa. Sen minkä jaloissa on säästänyt on toisaalta tuntunut jumisina hartioina, sillä pyöräilyasento ja +2-6 asteen ajokelit tuntuvat kyllä jossain. Silti homma on kiinni pukeutumisesta ja onneksi aurinkoiset syyskelit ovat pitäneet asvaltin kuivana.

Torstaina juoksin Teuvalla loivaan tuulivoimalalle nousevaan ylämäkeen vauhdikkaita 400m vetoja. Alku oli tasaiseen ja lopussa pieneen mäkeen. Sekin tuntui riittävän, sillä hengitys teki töitä ja syke nousi. Vedin treenin kiihtyvävauhtisena, niin että viimeiset tulivat aika railakkaasti ja fiilikset sen myötä mainiot. Hyvä on treenailla kun on jokin tavoite/ unelma mielessä.

Perjantaina pyöräilin pohjanmaan lakeuksilla Kristiinankaupungin ja Karijoen kautta Teuvalle. Lenkin jälkeen olin todella väsynyt ja illalla huomasin flunssaa pukkaavan. Loppupäivän huilailu teki ehkä hyvääkin, sillä seuraavana päivänä olo oli jo freesimpi. Lomalla on tullut nukuttua paljon ja se on ollut varmasti ihan paikoillaan.

Vanha Iphone 4s kämähti perjantaina eikä akku suostunut ottamaan virtaa enää vastaan. Laite menee korjaukseen Jyväskylässä ja saa näytellä kovalevyn paikkaa loppuelämänsä laatikonpohjalla reilun 5000 valokuvan kanssa. Tilalle ostin kutosmallin, mihin ajatuksena on tallentaa uusia kuvia ja jatkaa dokumentointia. Videoiden tekeminen myös hieman kiinnostaisi ja nyt tallennustilaa olisi jälleen uudessa kapulassa tarjolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...