sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikko maratoniin

Ma 17,6km= 8km+5x150m (50m kovaa)+7km vr, Leppälahden mäkisillä hiekkateillä, maa hieman pehmeä nopeisiin vetoihin.
Ti 4km+15km tv-reipas (ka 3.28 avg 161)+2km vr
Ke 16km+6x100m Leppälahden maastoissa
To 20km+6x100m "Vaajakosken lenkki"
Pe 7km+5x500m mäkeen+100m rullaus mäen alhaalla+10x100m rullauksia+7km vr
La 10km+6x100m aamulenkki ->LEPO
Su 20km+6x100m juoksulenkki Seinäjoella
_________
yht. 129,1km

 Tukholman maratoniin on aikaa viikon verran. Viimeisen pitkän lenkin juoksin viime sunnuntaina ja tällä viikolla keskityin vain kunnon fiilaamiseen ja palautumiseen. Tiistaina juoksin hyvän kovemman treenin Matin kanssa. Vauhti oli maratonvauhdin tuntumassa ja melko alhaisilla sykkeillä juoksin 15km heti työpäivän jälkeen. Treeni ei oikeastaan tuntunut missään, mutta heti hieronta sen jälkeen sekä työpäivä tekivät sen, että väsy iski. Keskiviikkona ja torstaina hölköttelin väsyksissä ja toivoin viikonlopun koittavan

Perjantaina juoksin Anteron ohjauksessa mäkivetoja keskussairaalan mäessä. Tein pitkän verryttelyn sinne ja juoksin sen mitä jaloista irtosi. Tarkoituksena oli kiihdyttää vedon 100m kovempaa. Jalat toimivat ihan hyvin, mutta viimeinen puristus puuttui. Ehkä hyvä niinkin, sillä edessä on maraton eikä mikän ratakisa. Mielenkiintoisesti vetoajat alkoivat 1.46 tuntumasta ja aina puoli sekunttia lähti pois. Vika kulki hegästyen 1.40, mutta mistään kovasta vauhdista ei voi puhua.

Lauantaina ohjelmassa oli vain kevyt aamulenkki ja hyvä niin, sillä lähdimme käymään Seinäjoella. Sieltä löytyi hyvät lenkkimaastot ja jokea seuraillen juoksin puolipitkän lenkkini Hannen pyöräillessä vierellä. Paluumatkalla Pohjanmaalta pyörähdimme Ähtärin eläinpuistossa kahvilla. Sieltäkin löytyi mielenkiintoinen ja vanha hotelli, joka on rakennettu joskus 70-luvulla kuten Sorsanpesä, missä majoituimme Seinäjoella.

Takana on siis pieni loma ja akkujen latailu. Treenit kevenevät ensi viikolla ja työviikko on onneksi lyhyt. Torstaina lähdemme ajelemaan Helsingin suuntaan ja perjantaina Suomen maajoukkue treffaa Helsinkin lentoasemalla. Joukkueen johtajana toimii ex juoksija Simo "SäiPpä" Wannas. Hyvä reissu siis tiedossa!

Joukkue:

Miehet
Jussi Utriainen 
Marko Tuokko 
Teemu Toivanen 
Aki Nummela 
Miika Takala
Naiset
Anne-Mari Hyryläinen
Laura Markovaara 
Elisa Karhu 
Anni Hemminki 
Elli Hemminki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...