sunnuntai 11. helmikuuta 2024

Pakkasviikko

;a 6km juosten töihin, 12km töistä kotiin (ka 4.48min/km) +5x100m +hieronta 
Ti 3km vr +koord +Hipposhalli 6x1000m/1min pal (3.25-15) +3km vr 
Ke 6km juosten töihin, 11km töistä kotiin (avg 137 ka 4.48min/km)+kuntopiiri
To LEPO
Pe 6km juosten töihin, 12km töistä kotiin +3x100m mäkeen (ka 4.45min/km)
La 2km +Lewell juoksumatolla 12km reipasta 4.00-3.30 +2km vr +2km vr kotiin.
Su 1km +20km hiihto +1km
__________
yht. 109km juoksua +20km hiihtoa 

Kuluneella viikolla vahvistui ajatus mennä magneettikuvaan polven vuoksi. Tiistain tonnit kulkivat siihen nähden hyvin ja juoksutuntuma oli vahva. Tuloskunto on varmaan vähän noussut, kun pari viikkoa on ollut määrällisesti kevyempää harjoittelua. En tonnien jälkeen juossut normaaleja lyhyempiä rullauksia.

Keskiviikkona jalat olivat ihan kohtalaisen hyvän tuntuiset. Polvi tietenkin hiukan ottaa nokkiinsa juoksuvedoista, mutta tällä kertaa särkyä nukkuessa ei ollut. Torstaina Hipposhalliin ei olisi päässytkään vanhojen tanssien valmisteluiden vuoksi. Ulkona oli pakkasta päälle -20c, joten päätin pitää lepopäivän. Katselin lähellä olevan LeWell kuntosalin nettisivuja ja löysin yhden ilmaisen tutustumikäynnin, minkä ajattelin käyttää lauantaina. 

Lauantaina pakkanen lauhtui -15c tuntumaan päivällä, mutta juoksin silti suunnitellusti matolla reipasta. Lähdin liikkeelle 4min vauhdista tasaisesti vauhtia nostaen. Suurimman osan 12km pätkästä juoksin 3.40 rytmillä, mutta lopussa tuli 3.30 vauhtiakin kokeiltua. Alkuillaksi olin suunnitellut meneväni Hipposhallille tonnin juoksuja. Sitä ennen kävin kuitenkin dronella kuvaamassa Jyväsjärven jäällä. Ohjaimen puhelimen akku loppui tällä kertaa nopeammin kuin dronen akut ja kuvaaminen jäi vähiin. Oli kuitenkin ihan rentouttavaa kävellä auringonpaisteessa järven jäällä. Se palautti sisätiloissa suoritetusta mattojuoksusta, joka jättää aina hieman tunkkaisen olotilan. 

Sunnuntaina kävin aamupäivästä magneettikuvassa ja äänestämässä. Odottelin pakkasen lauhtumista ja klo 13 maissa sitä oli -16c. Pistin riittävästi lämmintä päälle ja tarkenin hyvin hiihdellä Vaajakosken suuntaan. Siellä oli eilen pm-hiihdot ja ladut hyvässä kunnossa lähempänä urheilukenttää. Käsissä riitti voimat vajaa pari tuntia hiihdellä. Ensi kerralla saattaa jaksaa jo 25km hiihtää. Katsotaan minkälaisen lausunnon magneettikuva kertoo. Normaalisti juoksen kuitenkin Hipposhallissa vetoja, mutta määrää ehkä hieman normaalia vähemmän. Uutta viikkoa kohti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parkanossa

Ma 6km juosten töihin,  12km töistä kotiin (ka 4.51min/km) +5x100m mäkeen + kuntopiiri Ti 3km vr +koord + Hipposhalli 6x1000m /1min pal 3...