sunnuntai 6. elokuuta 2023

Ensimmäinen lomaviikko ja videoiden tekoa

Ma ap 6km+5x100m +kuntopiiri, ip 12km juoksulenkki (avg 135 ka 5.03min/km)
Ti ap 5km+5x100m, ilta 4kmvr +koor +4x100m + Palokka 4x1200m/2min pal (3.15-10) +6x80m kovaa +aidat +3km vr
Ke ap 12km +5x100m (avg 134 ka 4.42min/km) +kuntopiiri, ip 5,5km kävelylenkki
To ap 6km aamulenkki, ilta 4km vr +koord +4x100m +Jämsä 10x300m (52-50s) 90s pal +5x200m (32-31) +aitakävely +hypyt ylös +2km vr 
Pe  ap 54km pyöräilyä (avg 115 ka 28,7km/h)
La 5km vr +6x1min mäkeen +5km vr +kuntopiiri
Su 20km sunnuntailenkki (avg 133 ka 4.33min/km)
____________
yht.  107km juoksua  +54km pyöräilyä

Ensimmäinen lomaviikko alkaa olla vietettynä. Kelit näyttäisivät alkukesän helteiden jälkeen vaihtuneen sateeseen, mutta myös auringonpaistetta on mahtunut joukkoon.
Maanantaina pyörähdin JKU:n toimistolla ja tein käynnistä videon. Tiistaille sattui sadepäivä ja kastuimme Palokassa juostuissa vedoissa. Keli oli kuitenkin lämmin eikä sen puolesta häirinnyt tekemistä. Palokkaan piti mennä sen vuoksi, että rallijärjestelyt olivat Harjulla käynnissä. 1200m toistot kulkivat ihan perushyvin, vaikka loman ansiosta kuvittelin tekemisen olevan helpompaa. Ehkä sunnuntian pitkä pyöräily vaikutti asiaan. Suunnitelmissa oli jopa käydä Mikkelissä juoksemassa Tuppukylä juoksussa, mutta jätin sen kuitenkin väliin. Aikaa olisi lomalla ollut, mutta en saanut kaveria lähtemään. 

Keskiviikon palautuspäivän jälkeen ajelimme Anteron kanssa torstaina Jämsään Jaakon luokse tekemään treeniä. Ohjelmassa oli 300m vetoja ja tällä kertaa takasuoralla puhalsi vastaisesti. Tulin Jaakon peesissä ihan ok n.51s vauhtia. Ajatukset olivat jossain määrin videon kuvaamisessa, mutta en antanut sen häiritä tekemistä. Muutenkin lomalla on tullut tehtyä monta videota, joita julkaisen pikku hiljaa. Sain Anteron kuvaamaan 200m vedoissa ja loppuverryttelyssä otin dronen käyttöön. Se temppuili jonkin verran, mutta sain materiaalia riittävästi yhdelle videolle. DJI Spark taitaa olla 2019 ostettu ja akut alkavat olla aika heikot. Lisäksi kuvan näkyminen ohjaimissa tökki tällä kertaa enkä tiennyt mitä Drone kuvaa. 

Perjantaina säästelin jalkoja ja lähdin pyöräilemään sateen uhkasta huolimatta. Pääsin paluumatkalla Palokkaan asti, kun alkoi satelemaan. Kotiin päästyäni pyörä pääsi suihkuun ja ylimääräiset roskat tuli heti suihkutettua pois. Rallit suuntautuivat Laukaan/ Lievestuoreen suuntaan, mutta eivät haitanneet lenkkiä. 
 
Lauantaina ajelin Parkanoon päivän treenin jälkeen. Juoksin sen vesisateessa, joka kasteli miehen jo alkumatkasta. Hyvällä motivaatiolla jatkon juoksua ja melko pian sade lakkasi ja aurinko paistoi. Halssilan purulla vesi virtasi mäissä, mutta kohtuu hyvä oli juosta tuttua loivaa nousua. Keskivauhteina sarja oli varsin hyvä ja juoksu kulki ihan hyvin. Urheilupaita ei ehtinyt kuivua loppuverryttelyn aikana, mutta onneksi keli oli lämmin eikä kylmä tullut missään vaiheessa. 

Sunnuntaina hölkkäilin huippu hyvää hiekkatietä edestakaisena lenkkinä, mitä olen juossut myös 25km mittaisena. Nyt kesällä pitkälenkki on ollut hieman lyhyempi ja takareisi tahtoo silti hieman kiristyä tasaista vauhtia juostessa. Nytkin pysähdyin muutaman kerran hetkeksi venyttelemään. Muutenkin otin aika rennosti ja kuvailin videota. Viikon treenkilometrit menivät sadan paremmalle puolelle. Pitkää lenkkiä ei tullut tällä kertaa pyöräiltyä. Uskon kunnon olevan nousussa ja ainakin juostessa tuntuu ihan hyväkuntoisen askellukselta. Jatketaan.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...