sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Marraskuun kolmas viikko

Ma 6km juosten töihin, 12km töistä kotiin (avg 125 ka 4.44min/km)+kuntopiiri
Ti 2km +7x"Keuruun maili" +10x80m hallissa +aitakävelyt +2km vr 
Ke  LEPO (parturi +hieronta)
To 4km +2x5x50s Kyllön mäkeen/ mäen alla 100m spurtti +2km vr +hallissa koord +10x80m +aitakävelyä +hypyt ylös +2km vr 
Pe 6km juosten töihin, 12km töistä kotiin (avg 129 ka 4.39min/km) +kuntopiiri
La 15km kiihtyvä lenkki (5km 3.50) (avg 147 ka 4.11min/km)+polvennostojuoksua +päkiöille nousuja
Su 30km (avg 126 ka 5.18min/km) pitkälenkki Tikkakoskelle
____________
yht. 115km juoksua

Viikonlopun testijuoksun jälkeen edessä oli kevyempi viikko. Kroppa olisi kaivannut hierontaa jo maanantaina, mutta olin varannut sen keskiviikolle. Ei siis auttanut muu kuin odotella pari päivää. Mistään katastrofista ei ollut kyse, sillä kaksi päivää on lyhyt aika ihmiselämässä. Palautumiseen hierontaa odotellessa auttoi saunassa käynti maanantaina illalla töiden jälkeen. 

Tiistaina juoksu kulki hyvin hieman väsyneistä jaloista huolimatta. Keli oli otollinen ulkona juoksemiseen, sillä keli oli plussalla eikä tuultakaan ollut häiriöksi asti. Juoksin "Keuruun mailin" kierroksia kiihtyvästi ja viimeinen kierros meni jo alle kuuden minuutin. Uima-hallin kohdalla on edelleen työmaa ja reitti kiertää hieman eri kautta kuin normaalisti. Strava kuitenkin ottaa kierroksen, mutta luulen reitin olevan nyt hieman lyhyempi. Hallissa juostut 10x80m kulkivat hyvän tuntuisesti tällä kertaa. 

Keskiviikkona oli lepopäivä ja se tuntui siltä, vaikka töissä piti käydä normaalisti. Kävin myös parturissa leikkauttamassa hiuksia hiukan siistimpään kuntoon. Torstaina mäessä oli hyvävoimainen juoksija ja juoksin kymmenen lyhyttä 50 sekunnin vetoa melko jyrkkään Kyllön mäkeen kiihtyvävauhtisina. Viimeinen veto oli nopein ja melkein pääsin edessä olevalle suojatielle asti. Pääasia kuitenkin oli hyvä juoksutuntuma.

Viikonloppuna olin suunnitellut meneväni JKU:n yleisurheilukauden päätösgaalaan, mutta päätin viime tingassa olla menemättä sinne koronan vuoksi. Periaatteessa olisin voinut, mutta toisaalta en halunnut altistaa itseäni. Onneksi tilaisuudesta on taltiointi Youtubessa

Lauantaina olisi kunnon puolesta ollut mahdollista juosta kovempaakin, mutta tällä kertaa ohjelmassa oli kiihtyvävauhtinen lenkki hyvällä juoksutuntumalla. Mielessä oli jo seuraavan päivän pitkä lenkki Samu Nergin ja hänen isänsä Raimo "Ramin" mökille Tikkakoskelle. Kuukausi sitten kerran jo juoksimme sinne, mutta tällä kertaa päätin tehdä videon reissusta. Kolmen kympin lenkki hieman rennommalla vauhdilla oli ihan hyvä juttu tähän paikkaan ja uskoisin treenin menevän perille. Ainakin jaloissa tuntui sopivan raukealta kun saavuimme mökille ja menimme saunomaan. Aleksi Niemelä oli myös mukana hyvien juttujen kanssa ja aika kului nopeasti juoksun aikana. Näillä ajatuksilla kohti seuraavaa viikkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parkanossa

Ma 6km juosten töihin,  12km töistä kotiin (ka 4.51min/km) +5x100m mäkeen + kuntopiiri Ti 3km vr +koord + Hipposhalli 6x1000m /1min pal 3...