sunnuntai 7. elokuuta 2016

Viikko 31

Ma LEPO
Ti aamu 8km, ilta 16km
Ke 65km pyöräilyä (ka 26,8 avg 114)
To ilta 5km vr +koord+5x100m +5x500m/400m pal (1.31,28,28,27,26) +5x100m +4km vr
Pe aamu 6km, ilta 15km+3x100m
La ap 8km (sis.5x100m), ilta 2km vr +12km reipasta (3.40-30 avg 160) +2km +uinti
Su  75km pyöräilyä (ka 28,3 km/h avg 121)
___________________
yht. 87km juoksua + 140km pyöräilyä

 Viime viikonlopun jäljiltä maanantaina väsytti aika lailla. Luhangan yöjuoksu ja kaksi ratatreeniä viikolla töiden lisäksi sai aikaan sen, että maanantaina päätin huilia koko päivän. Seuraavana päivänä juoksin jo kiltisti töihin. Kotiin juostessa juoksu tuntuikin hyvältä ja aika moni kilometri lipsahti 4.20:en.

Hannella on keskiviikkona iltavuoro ja päätin lähteä kuluttamaan aikaa pyörän satulaan. Veivasin sellaisen 2,5 tuntia ja tulin kotiin laittamaan iltapalaa. Tällä kertaa en kastunut kuten monella loppukesän pyörälenkillä. Vesisadetta on nimittäin riittänyt lähes päivittäin auringon lomaan.

Torstaina reenasimme Uusiseelantailaisen Rossin kanssa tutulla Harjun radalla. Jälleen alkoi satamaan juuri kun pääsin harjulle. Teimme kuten kerran aiemminkin katsomon takaosan suoralla tutut pakara-/ polvennosto-/ kuopaisu ja vuorohyppelyjuoksut. Viisisataset kulkivat veto vedolta paremmin ja tunnen setin jälkeen oli hyvä. Kovempaakin olisi ehkä päässyt, mutta treeni meni perille.

Seuraavana päivänä oli viikon viimeinen työpäivä. Sen jälkeen alkaa ansaitusti viikonloppu ja mikäs sen kivempaa on kuin painaa toimiston ovi kiinni ja lähteä juosten töistä kotiin. Kotona on jo viiden jälkeen ja kohtalaisen pitkä viikonloppu edessä.

Lauantaille olin suunnitellut hölkkäkisaa Viitasaarelle, mutta se peruttiin. Päätin juosta oman treenin, jota en vetäisi täysillä vaan pysyisi reippaan puolella. Niitä ei olekaan tullut tehtyä pitkään aikaan ja syksyn lähestyessä on hyvä palata perusharjoittelun pariin. Sitä kautta se kuntokin nousee ja toivottavasti pakarakin pysyy kunnossa. Eilen juostu reipas tuntui hyvältä koko ajan ja askel rullasi rennosti uusilla Sauconeilla, jotka ostin Virroilta kotona käydessäni. Olisin voinut tänäänkin juosta pitkän lenkin, mutta koitin olla järkevä ja lähdin pyöräilemään. Sain ihan hyvän keskivauhdin tutulle Toivakka-Lievestuore-Leppälahti lenkille.

Juoksu jatkuu ja kesä alkaa kääntyä loppuvaiheeseen. Illalla alkaa olla jo pimeää ja lähinnä siitä huomaa syksyn saapumisen. Toinen on pilvet taivaalla, joita kuvasin muistaakseni tiistaina. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...