lauantai 28. helmikuuta 2015

Flunssan jälkeistä harjoittelua

Ma LEPO
Ti LEPO
Ke aamu 8km, illalla 7km juoksua/kävelyä
To 10km aamulenkki, ilta 4km vr+ koord+5x80m+ 12x400m/200m pal 71-68s +10x80m+ aitakävelyä +3km vr
Pe 10km aamulenkki, ilta 18km kevyttä (1xmäkiveto Siwan luo 1.52) +6x100m2
La 2km vr +14km reipas 150s 4min/km +2km vr
Su 30km pitkälenkki
_________
yht. 120km


Viimeksi kirjoittelin blogia hiihtoloman alussa. Lauantain pidemmän lenkin jälkeen flunssa tuli päälle, eikä ollut mitään järkeä juosta kolmeen päivään. Tunnollinen työssäkäydä ilmeisesti sairastelee lomalla, niin myös tällä kertaa. Pitkät ja palauttavat yöunet tekivät sen, että stressi helpotti. Pari viikkoa siinä menikin odotellessa tautia.

Hiihtoloma alkoi rennoissa merkeissä vanhempien luona Parkanossa ja myöhemmin Hannen porukoiden luona Teuvalla. Paljon tuli käytyä eri kaupunkien urheiluliikkeissä ja jotain tuli ostettuakin. Juhlaa on kaiken puolin ollut laskeskella lomapäiviä ja kyllä yksi viikkokin jossain tuntuu.

Palasimme Jyväskylään niin, että ehdin torstain halliharjoitukseen. Treenejä oli Anteron lisäksi katsomassa Kari Sinkkonen, jolta Antero varmaankin saa uusia treenivinkkejä. Päivän vedot 12x400m tuntuivat sairastelun jälkeen sopivan mittaisilta. Juoksu kulki aika hyvin ja mukavan tiukille joutui loppuvaiheessa treeniä.

Seuraavana päivänä iltalenkki kulki myös kivasti ja loppumäkiveto tuli jo hyvää vauhtia. Sama kulkevaisuus ei enää tänään lauantaina ollut päällä kun juoksin reipasta. Päätin lisätä sellaisen ohjelmaan, sillä muuten koko viikolla ei olisi ollut yhtään vauhtikestävyys harjoitusta. Suunnittelin juoksevani pitkän lenkin siis huomenna, johon lenkkiseura on vielä hakusessa.

Tänään kulku oli yllättäen surkeaa ja tunsin jo aamupäivällä että mies on väsynyt. Jyväsjärven kierros oli myös jäinen, vaikka arvelin reitin olevan jo aivan sula. Niin tai näin juoksu ei kulkenut. Vauhti ei noussut, mutta ei myöskään syke. Loppuvaiheessa reipasta meni myös puhti jaloista ja piti hetken aikaa kävellä ennen loppuverryttelyä. Kotiin kuitenkin pääsin ja hiihtoja jaksoin katsella telkkarista. Loppupäivä huilia ja huomenna pitkän lenkin kimppuun.

Perjantaina tuli pyörähdettyä Hannen kanssa hallilla katsomassa kun Vaajakosken kuohun miehet vetelivät vetoja. Pena käski vielä mainostaan 12.4 pidettävää Pentin Pinkaisua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...