sunnuntai 18. marraskuuta 2018

viikko 46

Ma 7km juosten töihin, 13km töistä kotiin +hieronta
Ti 2km vr +8x"Keuruun maili" (6,27, 22, 30, 15, 20, 15 ja 5.47)+hallissa 6xkoord+10x100m +2km vr
Ke 6km juosten töihin, 10km tv-reipasta kotiin (avg 147 ka 3.59min/km)
To LEPO
Pe 7km juosten töihin, 15km+5x100m töistä kotiin
La 20km tv-reipas kiihtyvä (avg 149 ka 4.02min/km)
Su 26km pitkis Laajavuoren lenkki
__________
yhteensä 128km

Marraskuun puolivälin viikko sujui melko nopeasti. Keskellä viikkoa pidetty ylimääräinen lepopäivä ehkä vaikutti siihen, että töissäkin jaksoi paremmin. Huili oli kuitenkin aiheellinen, sillä keskiviikkoaamuna olin normaalia väsyneempi ja kurkussa tuntui flunssan tulo. Töistä päästyäni kävinkin kotona saunassa ja huilailin loppupäivän. Kropassa oli kyllä rasitustakin pohjilla, sillä tiistaina oli hyvä reippailu loppunoston kanssa ja keskiviikon suunniteltu 4.20 vauhtinen reippailu olikin alle neljän minuutin vauhtia. Juoksu kyllä kulki ihan kivasti, mutta ehkä pienen pöpön vuoksi. Onneksi flunssa ei tullut kuitenkaan päälle.

Perjantaina oli huilipäivän jälkeen erilainen olo, kun aamusta töihin juoksentelin. Lihakset selvästi tykkäsivät hyvää ja mieleen tuli ajatus, että olisipa ennen testijuoksua osannut ottaa vähän kevyemmin niin olisi kulkukin ollut parempaa itse kisassa. Näillä kuitenkin mennään ja uusia startteja riittää.

Lauantaina pitkien yöunien jälkeen parin kympin riepas kulki ihan kivasti. Joskus olen kovempaakin vauhtiä ylläpitänyt, mutta nyt ei ollut tarkoituskaan jousta tv-kovaa. Juoksu tuntu kohtalaisen rennolta eikä paikkoihinkaan särkenut. Vuosia vaivannut pakara on ollut pidemmän aikaa ihan ok kunnossa ja pitää muistaa vain liikutella SI-niveltä omilla jumppaliikkeilla. Viikolla teinkin normaalia enemmän vatsoja, selkiä sekä jumpantynkää.

Lauantaina oli ohjelmaa siskon lapsen ristiäissä ja Hannekin oli hevosen kanssa raveissa. Nukkumaan pääsin kuitenkin aikaisin ja seuraavan päivän perinteinen sunnuntailenkki porukalla sujui todella hyvin. Kulku oli huippuluokkaa ja juoksijoitakin enemmän kuin yleensä. Kuvailin lyhyen videon lenkistä, joka tulee tuonne alas jossain vaiheessa. Viikon kokonaismäärät olivat 128km, mikä on ihan ok määrä yhdellä lepopäivällä. Ensi viikko onkin vapaata töistä ja ainakin lepoa pitäisi kropan saada normaalia enemmän. Saattaa kuitenkin käydä niin, että kun lepovaihde iskee niin lenkille ei tahdo jaksaa millään. Tarkoitus on kuitenkin ulkoilla normaalisti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Neljä viikkoa operaatiosta

Ma ap 60min vesijuoksua  Ti 20min sali 40min sisäsoutua  Ke 60min sisähiihto  To 6km kävely (10,32km/h)  Pe 20min sali 40min sisäsoutu ...