lauantai 3. tammikuuta 2015

Uusi vuosi 2015

Ma 3km+ koord+5x2000m 3.20 rytmillä/1,5min pal+10x80m+3km vr
Ti 7,5km juosten töihin + 14km töistä kotiin, illalla hieronta
Ke 4km+Paviljongin pamaus 10km: 33.52 +3km vr. Ma treeni+ eilinen hieronta painoi pikkasen, plussa keli ja juoksin Sarvoilla.
To päivällä kävelylenkki, iltapäivällä 16km Leppälahden maastoissa
Pe 6,5km juosten töihin + 16,2km töistä kotiin, loppumäki reippaasti
La ip 3,5km+15km tv-reipas 150 sykkeellä +5x100m+5xkymppiloikkaa+1km vr, hyvä lauantaitreeni
Su 34
_____
yht 149,7km


Joulu päättyi mun osalta pitkään lenkkiin Teuvan lakeuksilla. Kiersin saman lenkuran kuin edellispäivänä kun reippailin. Lisäsin siihen kympin lisää ja ulkoilut oli siinä. Keski-Suomessa oli samaan aikaan rapsakka pakkanen, mutta rannikolla sopivat -12c. Ajomatka melko pian lenkin jälkeen oli puuduttava ja kahvia piti pysähtyä juomaan pariin kertaan. Kintaudella lähempänä Jyväskylää oli vielä rekka liekeissä ja 20min piti odotella että sai kierrettyä pikkutietä pitkin takaisin päätielle. Seuraavana päivänä olikin jo työpäivä.

Maanantaina hallilla juoksin kilpailuvauhtisia kaksitonnisia. Joskus on helpommaltakin tuntunut maratonvauhti, mutta tällä kertaa lähenneltiin jo anakynnystä 170 ja viimeisessä vedossa mentiin reippaasti ylikin. Samaan aikaan junnut juoksivat tasotestiä ja matka taittui ihan kivasti. Ihmetyttää vain hieman, mistä johtuu tukkoisuus kovemmissa vauhdeissa. Rasittaako työ vai onko mies vielä sen verran heikossa hapessa? Hallissa juokseminen ei oikeen tunnu lennokkaalta ja ehkä kyseessä on vauhdin puute. Kovempaa kyllä ehtii juosta keväämmälläkin joten keskitytään nyt betonipohjan valamiseen.

Keskiviikkona lyhyen palautuksen jälkeen oli uudenvuoden juoksut. Menin suoraan töistä Paviljonkiin huilailemaan ennen kisaa. Aika raukea olo oli ja kisa lähti tukkoisesti käyntiin. Tuntui, että maanantain vielä painoi kintuissa, vaikka Timo olikin hieronut jalkoja tiistaina. Se teki hyvää ja juoksu olisi ollut varmaan paljon tukkoisempaa jäisellä alustalla juostessa. Jalassa olivat Sarvat, joita onneksi ei ole paljoa vielä tarvinnut ulkoiluttaa. Etukäteen Antti Anttosen ja Topi Anjalan arvelin olevan kovemmassa tikissä kuin meikäläinen. Ensimmäinen tonni tuli melko säyseästi, mutta jo Alban sillalla aloin jäädä pojista. Kuokkalan sillalle noustiin tiukkaan serpentiinitietä. Otin Hannen Garminista ja omasta Polarista kuvat, jossa näkeen kuinka gps pikkasen oikaisee. Pikkasen siltaa ennen sain kuitenkin viimeaikoina hiihdelleen Topin kiinni sekä sillan jälkeen myös Antin eli "Nandin". Toiselle kierrokselle lähdettiin rinta rinnan ja Antero jo tokaisi että nyt oli aika kiristää vauhtia. Tottelinkin häntä ja Antti alkoi tasaisesti jäädä.

Toisella kierroksella sain aika lailla tehdä oman juoksun ja toivoin vain kestäväni maaliin saakka sekä palkintona odottavien Icebugien olevan mun. Antti jäikin yllättävän paljon ja valitteli tukkoisia jalkoja ja huonoa kuntoa. Maaliintulo ja startti olivat tapahtumassa hienoja ja raketteja oli tarjolla reitin varrella. Iso kiitos kuitenkin järjestäjille!

Torstaina oli vapaata töistäkin ja kävin iltapäivällä yhdellä palauttavalla lenkillä. Perjantaina palauttelin myös ja keli oli umpisurkea sohjosta johtuen. Lauantaina oli pikkasen parempi ja 15km reipas kulki ihan kivasti. Lähellä oli etten olisi jättänyt lenkkiä väliin ja huilaillut. Hyvä, että kuitenkin tuli lähdettyä ulos raikkaaseen ilmaan vaikka pimeää olikin. Viime päivinä ei ole vielä huomannut päivien pitenevän ja aurinkosta on ollut pulaa. Vuosi on kuitenkin vaihtunut ja kevättä kohti tässä mennään!

Kuvia Paviljongin pamauksesta. Tulokset.

1Miika TakalaJKU33:52
2Antti AnttonenTerä34:43
3Topi AnjalaKoovee35:09
4Matti KärkäinenJRV35:17
5Vesa TaanilaNouski35:49
6Tomi RonkainenKPK 24/736:09
7Aki NiemiTeivo Stayers36:26
8Jyrki RuohomäkiKeuruun Kisailijat36:51
9Antti HyttinenVaajakosken Kuohu37:14
10Jarno ParkkinenRR37:58


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

5. treeniviikko

Ma LEPO Ti ilta 4km vr + 6x Hipposhallin kierto "Keuruun maili"  (syke 155 vauhti 4min/km) +5x100m +hypyt ylös +2km vr  Ke ilta 12...