lauantai 14. maaliskuuta 2015

M35 sarjan 3000m mestari

Ma 25,5km (avg 128 keskivauhti 4,45min/km)
Ti 18km+6x100m töiden jälkeen ennen klo 18 hierontaa
Ke 2km+15km tv-reipas 4.48/km avg 151+2km vr
To 4km+6x2min mäkijuoksua+4km vr+6x100m
Pe aamu 8km, ilta 10km juosten töihin ja kotiin
La 5km+Kuokkalan testijuoksu 10km: 32.41 +4km vr
Su kevyt 30km (avg 4.46/km 127)
_______
yht. 146,5km

Edellin blogipäivitys päättyi odottaviin tunnelmiin vetskujen SM-hallikisojen suhteen. Pikkasen hermostutti tuolloin viikonlopun odottelu ja odottavan aika oli pitkä. Juoksija päästettiin kuitenkin irti sunnuntaina puoli seitsemän aikaan ja kyseessä oli hallikisojen viimeinen matka/ suoritus. Samalla matkaan lähtivät M30/35 ja 40 sarjan miehet, joista ei tällä kertaa ollut vastusta. Lähdin heti paukusta pitämään vauhtia ja tonnit kulkivat n. 2.57/2.59/2.59 eli pahasti en hyytynyt, mutta vauhti ei juuri kiihtynytkään. Loppuaika oli 8.55,13, mikä jäi Sandra Eriksonin juoksemasta naisten SE:stä sekunnin verran. Pikkusen oli tuo tavoitteena, mutta maaliin tultiin mikä on pääasia.

JKU järjesti mainiot aikuisurheilijoiden karkelot ja järjestävä seura oli myös menestynein seura. Mua pyydettiin myös toimitsijan hommiin, mutta työssäkäyvän on joskus palauduttavakin ja aika väsynyt mies olin viikonloppuna. Välillä luulin että flunssaa pukkaa, mutta saattoi kyseessä olleen kisakuume.   Hyvin syke kuitenkin nousi ja max oli 182. Kisan jälkeen verryttelin 6km kotiin juosten, mikä on aika harvinaista. Kotikisoissa on juuri se hyvä puoli, että matkustamisiin ei kulu aikaa.

Maanantaina oli normaali työpäivä edessä. Olin aika energinen koko päivän ja fiilikset oli hyvät. Osa syynä lieni auringonpaiste, joka helotti pitkälle iltaan asti. Lähdin lenkille ajatuksella, että vedän puolipitkän ja sellaisen 25,5km juoksin hyvällä kululla.

Tiistaina oli pikkusen kiire kun pääsin neljältä töistä ja hieronta oli kuudelta Timolla. Olen ratkaissut asian niin, että laitan juoksukamat reppuun aamulla ja töiden jälkeen siirryn Terveystalon tiloihin. Vaihdan siellä juoksukamat päälle ja lenkin jälkeen käyn pikaisessa suihkussa ennen hierontaa. Tällä viikolla homma onnistui hyvin ja sain vielä lenkkiseuraakin.

Keskiviikkona huilailin kotosalla hetken ennen juoksulenkkiä. Antero kielsi juoksemasta liian kovaa ja pidin vauhdin "reipas" muotoisena. Juoksu kulki ihan kivasti hieronnan jälkeisenä päivänä ja tuloksena hyvä treeni.

Torstaille oli merkattu mäkivetoja, jotka juoksin tutussa Halssilan Siwalle johtavassa mäessä. En iskenyt tehoja vaan pyrin pitämään juoksun rentona. Viimeinen veto tuli jo kohtalaista vauhtia, mutta ukko ei liikaa väsynyt. Työviikon viimeisenä päivänä juoksin töihin ja kotiin Siwan kautta, mistä hain metripitsan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muutoksia

Ma töiden jälkeen  50min vesijuoksua +10min uintia  Ti ilta  5,5km kävely (11,40km/h) Ke ilta 48km pyöräily (avg 118 23,3km/h) To 2km ver...