lauantai 16. maaliskuuta 2019

viikko 11.

Ma 7km ennen hierontaa
Ti 4km+koord+4x80m+5x1000m (3.42, 24, 21, 18, 10) (max syke 176)+ 4x80m+aitakävelyä +3km vr
Ke 6km juosten töihin, 12km töistä kotiin (avg 127 ka5.03min/km) +20min kuntopiiri
To 4km+koord+3x80m +10x200m/200m hölkkäpal (34-32s) +päkiähyppyjä +4km vr
Pe 6km juosten töihin, 11km (sis 3x100m) töistä kotiin
La 4km vr +8km tv-reipas/kova (3.41, 48, 39, 49, 45, 46, 47) (syke165-168) +4km
Su 20km pitkälenkki
________________
113km juoksua

Poikia laktaattimittauksissa
Viikko yksitoista on sujunut ihan mukavasti. Tein edellisviikolla päätöksen, että alan selvittämään mikä polvessa oikein on vikana. Varasin ajan magneettikuvaan keskiviikolle ja lääkäriajan torstaille. Sairastapauksen vuoksi magneettiaika siirtyi harmittavasti ensi maanantaille. Kävin kuitenkin lääkärillä torstaina ja sovimme, että lähetän hänelle lausunnon. Katsotaan siis siinä vaiheessa miten homma jatkuu.

Kävin tiistaina hieroja Timon suosituksesta Respectalla katsomassa polvitukia. Tilasin xs-kokoisen tuen itselleni ja torstaina kävin hakemassa sen. Hintaa tuella oli, mutta laatu maksaa ja pienikin apu on apu sekin. Testasin tukea torstaina hallivetojen jälkeen loppuverryttelyssä sekä perjantain työmatkalenkeillä. Tuntuma oli hyvä.

Torstaina jalat olivat yllättävän hyvän tuntuiset kun yksin juoksin kaksisatasia. Anteron muut valmennettavat juoksivat samaan aikaan tasotestiä. Itse päätin jättää sen suosiolla väliin huonon kunnon vuoksi. Omat vedot kulkivat ihan mukavasti ja päätin jättää vedot kymmeneen sekä olla rasittamatta polvea sen enempää. Pojat vetelivät hyvin tasotestissä ja ennakkoasetelmat ovat hyvät heidän kannaltaan tulevan kevään ja kesän kisoja silmällä pitäen.

Tänään lauantaina oli itse asiassa jo viikon kolmas kovempi treeni. Viime lauantaina tein virheen kun lähdin lipsuttelemaan lenkkareilla. Tänään keli oli plussalla ja liukasta oli, mutta onneksi laitoin jalkaan Sarvat. Satamassa treeniin mukaan lähti kaksi Aleksia ja Valtteri. Vauhti oli reippaampaa kuin viikko sitten. Omat sykkeet oli anakynnyksen tuntumassa, mikä kertoo kohtalaisen heikosta kunnosta. Jo ennen kääntöpaikkaa en jaksanut pitää sykettä 168 tuntumassa, vaan syke tippui pari pykälää ja Alexin selkä alkoi etääntyä. Mies veti torstaina ennätyslukemat tasotestissä ja on siis hyvässä vireessä. Lenkkareilla lipsutellut Aleksi jäi hieman jälkeen, kun lyhyempää reipasta juossut Valtteri kääntyi jo aiemmin takaisin. Saimme kuitenkin kaikki tehtyä hyvän treenin. Kahdeksan kilometriä ei ole kovin pitkä yhtäjaksoinen veto, mutta riittää meikäläisellä tässä tilanteessa. Ensi viikolla olisi jälleen testijuoksua tarjolla ja arpominen on käynnissä 5km ja 10km välillä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Odottelua odottelua..

Ma 1h pyörällä töistä kotiin + kuntopiiri Ti 4km vr +koord + Hipposhalli rullauksia +2km vr (ei vetoja) Ke 3km töihin +kuvailua + 20km t...