maanantai 3. joulukuuta 2018

Viikko 48.

Ma 6km juosten töihin, 14km+6x100m töistä kotiin
Ti 4km+8 kierrosta "Keuruun mailia" (6.xx, 22, 19, 25, 18, 17, 27, 21)
Ke 6km juosten töihin, 10km +hieronta
To 4km+10x50s mäkeen/mäen alla 100m spurtti +3km vr+hallissa koord+10x100m +3km loppuverr.
Pe Lepo
La 3km+6x4min reipasta/1min pal (3.50 syke 155) +5km vr +6x100m
Su 25km pitkälenkki
_____________________
yht. 121km

SM-maantie Oulu 2004
Lomaviikon jälkeen oli aika palata jälleen hetkeksi töihin. Tiistaina miehellä riitti virtaa, kun reippailimme Hipposhallia ympäri. Maa oli hiukan luminen, mutta liukkaampia kelejä on varmaan vielä luvassa.

Keskiviikkona edellispäivän pieni liukastelu tuntui jaloissa ja hieronta tuli oikeaan aikaan. Iltalenkki olisi saattanut olla hieman pidempikin, mutta ukko oli väsynyt ja hyvä että kympin jaksoin hölkkäillä töistä kotiin.

Torstaina juoksin hieronnan palauttamilla jaloilla Valtterin ja Aleksin kanssa mäkivetoja Kyllön melko jyrkkään mäkeen. Pojat kulkevat nykyään edellä lyhyissä vedoissa, mutta pidemmissä saan vielä määrätä tahdin. Uskon, että nuoremmat hyötyvät kokemuksestani treeneissä ja itse taas saan tsemppiä nuorempien kanssa treenatessa.

Perjantaille ohjelmaan oli merkattu lepo. Mies on saattanut olla viime aikoina rasittunut juoksuista, sillä ainakin uusi Polar näin kertoo. Valmentaja onkin helpottanut harjoittelua niin, että pidän jatkossa yhden lepopäivän viikossa. Siitä huolimatta tälläkin viikolla viikkokilometrejä tulee 120. Ainakin eilisen huilin jälkeen tänään lauantaina kulki kivasti päivän valossa juosten Jyväsjärveä ympäri. Löysin kaapista vanhoja Polarin sykevöitä ja yllättäen yksi toimi patterinvaihdon jälkeen. Kello tunnisti vyön ja sykekäyrä treenistä näytti paremmalta kuin ranteesta mitattuna. Pidän siis jatkossa ainakin jonkin aikaa Garminin ja Polarin kelloja käytössä niin Anterokin näkee treenit sekä pystyy analysoimaan Polarin tuottamaa dataa palautumisesta ja rasituksesta.

Päivän kuvana juoksu Oulun SM-maanteiltä 2004, jolloin alitin A-luokkaan oikeuttavan rajan 1.10 kahdella sekunnilla pitkän loppukirin ansiosta ja pääsin ensimmäistä kertaa Kalevan kisoihin. Asiat ovat välillä pienestä kiinni.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Polvioperaatio 2024

Ma 3km töihin,  6km töistä kotiin järven jäällä + kuntopiiri +hieronta  Ti ilta 4km vr +Hipposhalli koordinaatiot +3km ulkona vr Ke töis...