lauantai 14. toukokuuta 2016

Ma 12km maastossa+6x100m
Ti 1h vesijuoksua +500m uintia +hieronta
Ke 3km+10km reipasta maastossa (ka 3.49 avg 152) +3km vr
To 4km+6x500m mäkeen (1.59-1.46)+ 10x100m rullauksia +4km vr (yht. 17km)
Pe LEPO
La 75km pyöräilyä (1.50). Kevyttä pyörittelyä 2vk tauon jälkeen. Kahvitauko Laukaanhovissa.
Su
________________
yht. km

Huomenna on kulunut viikko SM-maastoista ja viikon päästä kaksi kuukautta siitä kun pakara jämähti pitkän lenkin jälkeen. En silloin arvannut, että pidemmästä vaivasta olisi kyse. Nyt sitä on hoidettu hieronnalla, levolla, magneettikuvalla/lääkärillä käynnillä, fysioterapialla ja viimeisimpänä tens-laitteella, joka antaa pientä sähköimpulssia. Fyssarilta sain hyviä pakaraa vahvistavia ohjeita, koska lantio pettää pikkasen. Se taas johtunee ongelmista SI-nivelen alueella. Kumpi oli ensin muna vai kana sitä on vaikea mennä sanomaan.  Tavoitteena on kuitenkin jälleen saada homma balanssiin ja kintut kuntoon.

Tiistaina kävin vesijuoksemassa ja uimassa sitä silmällä pitäen, että hieronta menee hyvin perille. Menihän se, sillä vielä seuraavana päivänä juoksu oli tukkoisen tuntuista. Reipas maastossa ei tahtonut kulkea. Seuraavan päivän mäkivedot meinasin jättää väliin, mutta juoksin kuitenkin ja reenin jälkeen jalat tuntuivat hyviltä. Seuraavana aamuna oli jälleen vaivainen olo ja päätin pitää lepopäivän. Tänään pyöräilin parin viikon tauon jälkeen pitemmän lenkin. Alussa vastatuuleen vauhti oli melko hidasta, mutta kiihtyi hyvin loppua kohden. Piipahdin Laukaanhovissa pullakahvilla ja fiilistelin. Ihan  hyvän olotilan pyöräilemälläkin saa ja pysyypä ainakin peruskunto yllä.

Seuraavista kisoista ei tällä hetkellä ole tietoa vaan päätavoite on saada kintut kuntoon. Projekti voi kestää vielä jonkin aikaa, mutta onneksi Kalevan kisat ovat heinäkuun lopussa ja sitä ennen ruhtinaallinen neljän viikon kesäloma. Sitä odotellessa ja keväästä nauttiessa on elämä paljon helpompaa. Fiilistelykuva on viime vuoden SM-maantieltä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Polvioperaatio 2024

Ma 3km töihin,  6km töistä kotiin järven jäällä + kuntopiiri +hieronta  Ti ilta 4km vr +Hipposhalli koordinaatiot +3km ulkona vr Ke töis...