sunnuntai 4. lokakuuta 2015

treeniviikko

Ma aamu 8km juosten töihin, 15km juosten töistä kotiin
Ti 19km (avg 3.55/km, ei sykemittaria)+ hieronta
Ke 65km pyörälenkki
To 5km+pakara/polv.juoksua+2x5x10loikkaa+3x4porrasjuoksua+10x100m rennosti+syväkyykkyhypyt +4km vr
Pe 8km juosten töihin +12km +4x100m töistä kotiin
La 24km reipasta kotiovelta +1km vr
Su 82km pyöräilyä
_________
yht. 107km juoksua + 147km pyöräilyä

Kulunut viikko sujui treenien puolesta hyvin. Maanantaina palauttelin kahden lenkin merkeissä. Tiistaille olin varannut hieronnan ja ehdin juosta reipasta alle. Kulku ei ollut mitenkään erinomainen, mutta hyvää reipastelua sain kuitenkin tehtyä. Hieronta teki kropalle todella hyvää tällä kertaa. Alaselkä ja pakaranseutu saivat käsittelyä, mikä palautti kivasti.

Keskiviikkona töiden jälkeen ulkoilutin pyörää Jyrkin kanssa kauniissa auringonpaisteessa. Hämärä meinasi tulla, kun seiskan aikaan saavuin lenkiltä. Torstain porrasjuoksut tekivät tällä kertaa hyvää kropalle ja tuntui että perille meni treeni. Mielessä oli juosta joku hölkkäkisa viikonloppuna, mutta Pieksämäen kisa olikin sunnuntaina. Olin suunnitellut pyöräileväni silloin. Niinpä lauantaina nokka ulos hyvällä fiiliksellä. Juoksin ehkä vuoden parhaan treenini, sillä 24km reippailua sujui sen verran mallikkaasti. Pakara ei tykännyt pahaa ja se on jo paljon. Tänään hyvän pitkä ulkoilu Jyrkin ja Teron kanssa. Avot.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Polvioperaatio 2024

Ma 3km töihin,  6km töistä kotiin järven jäällä + kuntopiiri +hieronta  Ti ilta 4km vr +Hipposhalli koordinaatiot +3km ulkona vr Ke töis...